Home » Herland featured » Vikingtidekspert Georg Olafr Reydarsson i TV serien Fryktløse Nordmenn, se bilder fra settet
Vikingtidekspert Georg Olafr Reydarsson i TV serien Fryktløse Nordmenn, se bilder fra settet

Vikingtidekspert Georg Olafr Reydarsson i TV serien Fryktløse Nordmenn, se bilder fra settet

Share the article

Georg Olafr Reydarsson er høvding i det multikulturelle Viking Valley Gudvangen prosjektet i Sogn, der en hel vikingby nå bygges opp.

Han forteller levende i første program av TV serien “Fryktløse Nordmenn” på YouTube “Herland Report TV” om hvordan vikingtiden begynte, om ekspansjonsfasen i Europa der fryktløse vikinger og handelsfolk reiste til Amerika og langt inn i Midtøsten. Her fra opptak og det siste bildet fra selve Gudvangen, Sogn og Fjordane. (Foto: Andreas Lange)

Se hele TV serien Fryktløse Nordmenn på Herland Report her, full spilleliste.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Det var en spennende opplevelse å ha så mange kunnskapsrike mennesker i studio for å samtale om vikingtiden og utviklingen av norsk historie. Historiker Halvor Tjønn bidro med sin brede kunnskap om perioden, dernest Pater Pollestad som snakket om kristningen av Norge – kledd i en munkedrakt replika fra middelalderen.

Flere vikingtidentusiaster deltok, som høvding Georg Olafr Reydarsson og ekspert på norrøn tid, Lars Magnar Enoksen.

Se bilder fra settet, og merk at Nærøyfjorden er, sammen med Geiranger, de to fjordene i Norge som gjentatte ganger er kåret som nummer en sted i verden du må se av National Geographic Society – før pyramidene, den kinesiske mur og alt annet i verden.

Fryktløse Nordmenn er TV serien som hyller vikingtid og norsk ekspansjon, kristningen av Norge og vår storhetstid. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå 8 programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til.

Kjøp også boken “Fryktløse Nordmenn” på Ventura Forlag som beskriver 13 lederskikkelser i norsk historie som la grunnlaget for nasjonen Norge. Om boken sier historiker Halvor Tjønn: “Jeg har knapt siden skoledagene lest en så sammenhengende og spennende historie om norsk historie fra Harald Hårfagre til Svartedauden.”

Det sier litt om spektakulære Norge.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com