Home » Europe » Nysatsing The Herland Report – kommer brutalt ærlige TV intervjuer, The Herland Talk om politikk, tro og kultur
Nysatsing The Herland Report – kommer brutalt ærlige TV intervjuer, The Herland Talk om politikk, tro og kultur

Nysatsing The Herland Report – kommer brutalt ærlige TV intervjuer, The Herland Talk om politikk, tro og kultur

Share the article

Gledelig nyhet: Jeg har mottatt et større donorbeløp fra nordmenn som mener at vi trenger et større meningsmangfold i Norge.

Dette gjør det mulig å lansere The Herland Report, en satsing som både innebærer en internasjonalisering av mitt stoff, men også en egen TV kvalitet seksjon på norsk, der jeg kommer til å snakke direkte til seerne gjennom 10 minutters brutalt ærlige TV opptak, samt også ha samtaler med gjester som har viktige budskap å komme med. Vi har gode samarbeidspartnere som vil gjøre dette mulig, slik at langt flere nås i Norge og Skandinavia. (Foto: Illustrasjon)

Allerede har jeg jo ofte flere hundretusen treff nettsiden min, og ser at det er tusenvis med kommentarer på Facebook, både på engelsk side med nå 10 000 følgere og de to norske Facebook sidene, en sprengt venneside med 5000 følgere, og en Offentlig Person side med rundt 18 000 følgere.

Her kommer jeg til å ta opp ulike tema, behovet for å styrke et svekket Europa, norsk politikk, ideologi, åndelighet og verdien av kristen tro, Midtøsten spørsmål, feminisme og ulike kulturspørsmål. Det blir TV opptak der du får tilgang til hva jeg mener om ulike saker, og andre opptak som viser samtaler med ledende personer i Norge rundt ulike tema der deres perspektiver kommer frem. Jeg vil gjerne ha tips fra dere på hvem dere kunne tenke dere å se i samtale med meg, slik at mennesker som dere ønsker å høre fra, kommer med i programmene.

I tillegg vil jeg selvsagt fortsette med kronikker og artikler, samt produsere bøker. I år kommer det ut i UK og USA en sprengkraftig bok som forklarer hvorfor Europa står så svekket, samt, at jeg nå skriver ferdig en bok om Midtøstens kriger. Så det blir mye spennende fremover!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

6 comments

 1. Veldig bra. Vi trenger deg og andre som ikke lar seg hemme slik norske media i stor grad er. Take no prisoners.

 2. Finn-Fredrik Lange

  Suverent!
  Forslag til gjester. Går høyt ut!

  Clint Eastwood, James Woods, Paul Joseph Watson, Ben Shapiro, Pat Condel, Mike Flynn, Paul Golding, Milo yannopoulis, Julian Assange, Pamela Geller,Anne Marie Waters, Jeanine Pirro, Fox. David A Clarke, JR, Laura Ingranaham,.
  Listen kan egentlig gjøres uendelig!
  Gleder meg til fortsettelsen!??

 3. Spennende!, det er mange å velge blant! Et tema kan være kristne som blir forfulgt og drept over hele verden av de som setter den Islamske tro foran alt. Hvordan har de kristne og kirken tenkt å forsvare seg? Dersom kristne eller andre av vestlig kultur skal vende det andre kinnet til når radikale islamister vil drepe dem? ja kanskje lederen i Krf. Hareide kan fortelle det Norske folk og andre hvordan de har tenkt å overleve?
  Det er jo ikke veldig lenge siden det “Ottomanske folk” herjet vilt og slaktet ned kristne, tok kvinner til fange og brukte de som fødemaskiner, det stoppet heldigvis i “Germania”, men det var med nød og neppe! Dette vet du alt om. Ser vi nå at historien kan gjenta seg? Mener dette er et høyaktuellt tema i dagens Europa og ønsker at du kan ta dette opp Hanne. Lykke til

 4. Thomas N. Johansen

  Spennende! Om du ser for deg å intervjue internasjonale gjester, så er psykologiprofessor Jordan B. Peterson en av de mest aktuelle internettpersonlighetene nå. Peterson er en sterk kritiker av marxisme, feminisme, sekularisering og venstresidens verdipolitikk og har mye interessant å si om politisk ekstremisme. Til tross for sin popularitet, er Peterson er tilgjengelig intervjuobjekt. Et intervju med professor Peterson er garantert mange visninger. Peterson “Tweeter” intervjuet til sine følgere og Youtube-algoritmene vil kunne gjøre at kanalen din blir eksponert for publikumet til de etablerte talkshowene på Youtube (om du du tenker å benytte denne publikasjonskanalen). Du får ingen bedre sjanse enn dette.

  Hjemmeside med kontaktinformasjon og lenke til Petersons Youtube-kanal:

  http://jordanbpeterson.com

 5. Veldig spennende!

  Har lest bøkene og følgt websiden din. Takk for at du tar initiativ til dette prosjektet som vi så sårt trenger i det svært ellers svært deprimerende politiske landskapet i Norge. Gleder meg til å følge kanalen.

  Noen anbefalinger til gjester (rekkefølgen er ubetydelig)

  1. Dennis Prager (etter min mening en av Amerikas aller beste intellektuelle)

  2. Ben Shapiro (ung lynskarp politiker som allerede har bemerket seg som en troverdig konservativ røst)

  3. Jonathan Sacks. (Jødisk Rabbi som skriver like godt som han tenker. Denne mannen er genial og har en enorm forståelse av det som skjer i verden)

  4. Mark Levin (En viktig konservativ tenker i Usa som kan alt om den Amerikanske konstitusjonen)

  5. Ayaan Hirsi Ali (en viktig og klartenkt person når det kommer til Islam og ytringsfrihet)

  6. Nabeel Qureshi (tidligere Muslim og nå Kristen apologet. Utrolig vitnesbyrd og har skrevet gode bøker)

  7. Paul Kengor (har skrevet den viktige boken, “Takedown”. Han er historiker spesialisert på Marxisme og den kalde krigen)

  8. Ryan T. Anderson (Forfatteren av, “Truth Overruled” og en viktig stemme med hensyn til ekteskaps kampen)

  9. Vishal Mangalwadi, (min favoritt forfatter og ble beskrevet av Christianity Today som Indias viktigste Kristne intellektuelle. Denne mannen har veldig viktige og presise analyser av Vesten)

  10. David Bennet (En av mine tidligere ledere mens jeg studerte i England. Han har nylig vært i mediene fordi han er tidligere homofil aktivist men nå Kristen apologet som har valgt å ikke leve ut sin legning. Veldig interessant type med en spennende historie)

  11. Theodore Dalrymple (Engelsk lege og intellektuell som skriver om kultur og livet på bunnen i England. En veldig spennende forfatter som påpeker viktige sannheter om kultur, verdier og personlig ansvar)

  12. Paul Johnson (en av våre beste og viktigste historikere idag)

  13. Robert George (en viktig katolsk tenker i Usa)

  14. Thomas Solwell (etnisk Afrikansk intellektuell i Usa. En av Usa sine beste tenkere)

  15. Ben Carson (etnisk Afrikansk kirurg som har en helt utrolig livs historie)

  16. George Gilder (mannen bak Men og Marriage. En viktig stemme med hensyn til viktigheten av ekteskapet og sosiale forhold)

  17. Ibn Warraq (en tidligere Muslim med geniale tanker om Vesten sivilisasjon)

  18. Stefan Molyneux (en ateist med geniale tanker om alle mulige emner)

  19. Jay Smith (Islam ekspert. Meget kunnskapsrik type)

  20. Dinesh D’Souza (En av Usa sine beste konservative tenkere)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com