Home » Newsletter » Vesten støttet ekstremistiske islamister til makten under den arabiske våren – Gerald Steinberg i dokumentaren “Jerusalem”
Vesten støttet ekstremistiske islamister til makten under den arabiske våren – Gerald Steinberg i dokumentaren “Jerusalem”

Vesten støttet ekstremistiske islamister til makten under den arabiske våren – Gerald Steinberg i dokumentaren “Jerusalem”

Share the article

Se første program i dokumentaren om hvordan intellektuelle, aktivister og forskere i Midtøsten ser på Vesten og vårt engasjement i krigene i Midtøsten. Serien i 8 deler viser nye perspektiver på gamle konflikter. Herland samtaler med kjente professorer, forretningsmenn, statsmenn og diplomater om alt fra vestlig medias unyanserte blikk på Midtøsten til Gaza, Hamas, Israel, ISIS og forfølgelsene mot de arabiske kristne.

I dette programmet samtaler jeg med professor Gerald Steinberg om den forfeilede arabiske våren og hvorfor USA og dets allierte så aktivt støttet islamistiske organisasjoner som Det Muslimske Brorskap i Egypt. Man støttet altså ikke de moderate, sekulære kreftene i Midtøsten men bidro til å bringe ekstremistiske islamister til makten i land etter land, med katastrofale konsekvenser.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com