Home » Featured » Herland Report TV samtale med Kjetil Dreyer om helhetlig helse, sunnhet og giftfri mat
Herland Report TV samtale med Kjetil Dreyer om helhetlig helse, sunnhet og giftfri mat

Herland Report TV samtale med Kjetil Dreyer om helhetlig helse, sunnhet og giftfri mat

Share the article

Alternativ helsegrunder og folkeaksjonist, Kjetil Dreyer, snakker i en ny Herland Rapporten TV samtale om viktigheten av helhetlig og holistisk helse, der kroppen ses på som en helhet, både kropp, sinn og sjel. Se Herland Report her. 

Den tradisjonelle medisinen stykker opp mennesket på en annen måte enn holistisk, alternativ medisin gjør. I en tid der veldig mange blir syke av det de spiser, og det er mye konserveringsmidler, kunstig farge og annet i maten, kan mange dra nytte av gode tips for hvordan spise seg frisk. Holistisk helse hevder at det er langt større sammenheng mellom mat, kropp og helse enn mange tror. Les også intervjuet med Kjetil Dreyer her.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report har denne våren en rekke TV programmer som fokuserer på Livsstil og Helse. I Livsstil segmentet tar vi opp tema knyttet til sex, samliv, helse, sunn mat og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre.

Det er mye egoisme og materialisme, ofte glemmes de indre verdiene og solidaritet. Dette vil tas opp her, og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

 

The Herland Report når millioner årlig og tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Følg oss på Twitter og nyhetssiden The Herland Report der vi publiserer artikler fra ledende intellektuelle, forfattere, professorer og aksjonister.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

One comment

  1. Det er ikke riktig at det ikke er fokus på hva vi spiser og hva vi bør spise. Nevner f.eks. Fedon Lindberg og Berit Nordstrand. De har utgitt mange bøker om mat/ernæring. De er kjent fra media og de fleste (?) har vel hørt om disse to og vet hva de står for. Nevner også Robert Lustigs bok “Søtt og farlig : den bitre sannheten om sukker”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com