Home » Europe » Hør Herlands Youtube tale: EUROPA I FRITT FORFALL OG POLITIKERNE OG MEDIA STIKKER HODET I SANDEN – PDK konferansen
Hør Herlands Youtube tale: EUROPA I FRITT FORFALL OG POLITIKERNE OG MEDIA STIKKER HODET I SANDEN – PDK konferansen

Hør Herlands Youtube tale: EUROPA I FRITT FORFALL OG POLITIKERNE OG MEDIA STIKKER HODET I SANDEN – PDK konferansen

Share the article
Europas hovedproblem er at vi har politikere som stikker hodet i sanden, er ute etter stemmekveg og mele sin egen personlige politiske karriere heller enn å ta ansvar og foreta de endringer som er nødvendig for at landet skal blomstre.
Vi mangler gode, sterke og visjonære ledere. Det er betydelige svakheter ved vårt politiske system, som gjør at folk som aldri skulle vært i politikken dominerer mediene med tåkeprat og ansvarsløst babbel som virker direkte anti-demokratisk på utviklingen.
Befolkningens ønsker blir ikke imøtekommet, og folket foraktes og betegnes av medieelitene som “grums”. Den manglende respekten for folkets røst er blant de anti-demokratiske tendensene som i dag preger Norge.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

                          Dagens europeiske politikere tar ikke opp de nødvendige problemstillingene og motarbeider ikke tilstrekkelig de destruktive tendensene som nå får herje fritt i våre land der folkegruppe reiser seg mot folkegruppe. Vi har Europas dårligste veinett, men et Storting som ikke ønsker å forbedre noe som helst i landet vårt.
                           Albania og Romania har langt bedre veinett enn oss. Milliardene flyter ut av Norge til ulike tiltak som Clinton Foundation og andre internasjonale mafia og kartellbevegelser, mens fyrene våre og de nasjonale landemerkene langs kysten forfaller uten at Riksantikvar eller andre tar tak i forfallet. Avisene klager på søppel i Geiranger mens virkeligheten er at vi nesten ikke gidder å sette ut søppelbøtter i landet vårt.
 
                           Jeg har reist rundt i Norge denne sommeren og betraktet forfallet med egne øyne. Det er et skrekkinngytende forvarsel for neste generasjon hvis vi ikke får inn andre politiske eliter i landet vårt som har myndighet til å gjennomføre det nødvendige.

                              Hør talen fra årets PDK konferanse: “Vi gått fra å ha et mer folkestyrt politisk system der medienes ideal var å levere objektiv informasjon og presentere flere sider av en sak, til å få en oligarkisk, autoritær struktur der et fåtall i den økonomiske verdenseliten nå styrer i Vesten. Den samme eliten eier i stor grad avisene og dermed bestemmer hva som skrives i disse. Over 90 % av USAs medier eies nå av 6 mediebedrifter, der disse også sitter i hverandres styrer. Konsolideringen mot et vestlig mediemonopol har vært enorm og norsk presse, spesielt utensikspolitisk, består i stor grad av oversatte artikler fra amerikansk presse og nyhetsbyråer.

Problemet er at folkets røst ikke lenger tillegges den samme vekt. Skillet mellom hva vanlige mennesker mener og hva vi leser om i de politisk-korrekte medier er nå så stor at vi har utviklet parallelle virkeligheter, ikke bare i innvandringsdebatten som nå er fullstendig forsteinet, men mellom folket og medieelitene, mellom hvordan befolkningen oppfatter samfunnsutviklingen og hvordan media beskriver verden.” 

Hør talen ved årets PDK konferanse i sin helhet nedenfor. Produsert av ConCerva.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

7 comments

 1. Bertrand Besigye

  Soleklar analyse av hvor kneblet mediene er. Herland er tvers igjennom rasjonell. Hun er en elskverdig tradisjonalist, hun vil bare ha klassiske vestlige verdier tilbake som tankeleder, i motsetning til globalistiske alluniformeringsverdier. Hun er hverken fascist eller rasist, kun svært verditydelig og “common sense” orientert.

 2. Democracy is the bizarre concept that you are too stupid to run your own life but smart enough to elect the men who will.

  Democracy is a pathetic belief in the collective wisdom of individual ignorance.

  Democracy is the road to socialism, socialism is the road to communism.

 3. *Hør talen ved årets PDK konferanse*

  Takk for en bra og kul tale (igjen), men det er ikke derfor jeg skriver her må 🙂

  Bare lurer på. Hva er PDK konferansen?

 4. Kjell Daniel Tegnander

  Takk for ditt engasjement!

 5. Jeg er enig om kritikken av media her i landet som kjører en “politisk correct” linje, uten tilstrekkelig hensyn til virkeligheten. Men påstand at Norge styres av noen “oligarker” er latterlig.

  • Hanne Nabintu Herland

   Takk for kommentaren, og hør talen igjen. Jeg sier ikke at Norge styres av oligarker, men at USA styres av oligarker og at Norge utenrikspolitisk i stor grad er en amerikansk vasallstat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com