Home » Europe » Meget gledelig suksess for Herland Report nett-TV: Nærmere 400 000 sette programmer på en måned
Meget gledelig suksess for Herland Report nett-TV: Nærmere 400 000 sette programmer på en måned

Meget gledelig suksess for Herland Report nett-TV: Nærmere 400 000 sette programmer på en måned

Share the article

Det har vært en fantastisk respons på WEB TV kanalen “Herland Rapporten” som er en del av den pågående revolusjonen mot ensrettetheten i media, WEB TV som er kjemisk fri for politisk korrekthet. Programmene har i løpet av kun en måned vært sett nærmere 400 000 ganger, det er temmelig spesielt og sier mye om hvor lei vanlige nordmenn er av det ensidige mediebildet vi presenteres for i våre aviser.

Interessen er stor fra internasjonale farvann der nyheten om et slikt skandinavisk initiativ ble mottatt med overraskelse.  Det virker som om mange opplever tiltaket som “Ah, endelig noe annet,” at det stikkes hull på noe nødvendig i landet vårt. Flere og flere internasjonale skribenter ønsker nå også å skrive for Herland Rapporten, samt samtaler planlegges til høsten med en rekke intellektuelle og aktivister i andre land enn Norge, som samtlige så langt har takket ja til å delta.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Sagt om Herland Rapporten WEB TV: «Revolusjonerende» Pål Steigan, steigan.no –         «Noe helt nytt i Norge» Kari Jaquesson  –        «Kjemisk fritt for politisk korrekthet» Halvor Tjønn  –       «Frisinnede programmer» Hans-Erik Husby, alias HankVonHelvete   –         «Radikale WEB TV samtaler som gir ny kunnskap» Walid al-Kubaisi

Over 90 % av USAs aviser eies nå av 6 mediehus, som også sitter i hverandres styrer. Vi har mistet mye av dybdejournalistikken, den kritiske tenkningen, bredden som pressestøtten opprinnelig skulle gi oss. Vi presenteres i stor grad for den samme politiske narrativen som amerikanske aviser preges av.

Herland Report vil sette lys på andre deler av virkeligheten som våre aviser sjelden belyser, viktige perspektiver som du også trenger å få med deg for å kunne ha et balansert syn på verden. Vi ønsker å bidra til kunnskapsøkning, nyanserte syn basert på realisme heller enn ideologi, med respekt for nasjonal suverenitet, retten til egen kulturell identitet i eget land, samt respekten for internasjonal lov.

Herland Report hadde bare i april nærmere 1 million leste artikler, med over 50 000 Facebook tilhengere (3 sider), utvidet i juni med nett-TV. Her får du usensurerte, halvtimes programmer med frittalende skandinaver om utenrikspolitikk, Midtøsten, religion, vestlige verdier og et Europa i forfall. Alt forfriskende fritt for norsk politisk sensur.

Se programmene her: https://www.youtube.com/user/HanneNabintuHerland eller Youtube search «Herland Rapporten» eller «Hanne Nabintu Herland».

Se programmet med Kari Jaquesson om Syria og vestlige mediers grove propaganda mot arabiske land, hittil sett av over 60 000.

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com