Home » Featured » NOE HELT NYTT I NORGE – Herland Report nett-TV samtaler med kjente fritenkere, kjemisk fri for politisk sensur
NOE HELT NYTT I NORGE – Herland Report nett-TV samtaler med kjente fritenkere, kjemisk fri for politisk sensur

NOE HELT NYTT I NORGE – Herland Report nett-TV samtaler med kjente fritenkere, kjemisk fri for politisk sensur

Share the article

Det har vært en fantastisk respons på nett-TV kanalen som er kjemisk fri for politisk korrekthet, Herland Report TV, der programmene nå allerede i løpet av få dager har tusenvis av views. Interessen er stor fra Danmark og andre land som er en del av den pågående revolusjonen der man gjør opprør mot ensrettetheten i media.

Det virker som om mange opplever tiltaket som “Ah, endelig noe annet,” at det stikkes hull på noe nødvendig i landet vårt. Flere og flere internasjonale skribenter ønsker nå også å skrive for Herland Report, samt samtaler planlegges med intellektuelle og aktivister i andre land enn Norge.

Over 90 % av USAs aviser eies nå av 6 mediehus, som også sitter i hverandres styrer. Vi har mistet mye av dybdejournalistikken, den kritiske tenkningen, bredden som pressestøtten opprinnelig skulle gi oss. Vi presenteres i stor grad for den samme politiske narrativen som amerikanske aviser preges av.

Herland Report vil sette lys på andre deler av virkeligheten som våre aviser sjelden belyser, viktige perspektiver som du også trenger å få med deg for å kunne ha et balansert syn på verden. Vi ønsker å bidra til kunnskapsøkning, nyanserte syn basert på realisme heller enn ideologi, med respekt for nasjonal suverenitet, retten til egen kulturell identitet i eget land, samt respekten for internasjonal lov.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. 

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

The Herland Report foretrekker intervjuobjekter som tilhører gruppen Vestens nytenkende intellektuelle som ikke sitter fast i fortidens utdaterte ideologier og unyttige utopier som har gitt oss den type krigslandskap vi befinner oss i dag, både sosialt, kulturelt og på den internasjonale scene. Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

 

«Revolusjonerende» Pål Steigan, steigan.no –         «Noe helt nytt i Norge» Kari Jaquesson  –        «Kjemisk fritt for politisk korrekthet» Halvor Tjønn  –       «Frisinnede programmer» Hans-Erik Husby, alias HankVonHelvete   –         «Radikale WEB TV samtaler som gir ny kunnskap» Walid al-Kubaisi

SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER: 

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

5 comments

  1. There is a God, dette har jeg drømt om at noen ville gjøre dette som et alternativ til propaganda TV vi sliter med.

  2. Veldig bra

  3. Pål Magnus Lykkja

    Virker ærlig og sannhetssøkende. Godt å slippe følelsen av å være en brikke som blir utsatt for konstant indoktrinering og ikke ha noe valg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com