Home » Featured » TV suksess i Libya, 1 Million sett, 12000 LIKES på “The Herland Report” Facebook, se LIBYA24 intervjuet her
TV suksess i Libya, 1 Million sett, 12000 LIKES på “The Herland Report” Facebook, se LIBYA24 intervjuet her

TV suksess i Libya, 1 Million sett, 12000 LIKES på “The Herland Report” Facebook, se LIBYA24 intervjuet her

Share the article
Libya24 intervjuet nå vist på TV i Libya en rekke ganger, med betydelig respons. 12000 likes og en million mennesker nådd bare på “The Herland Report” Facebook, libyere, syrere, amerikanere og andre følger debatten rundt min Libya analyse i Foreign Policy Journal. 
Libya analysen har gått verden rundt de siste to ukene, og er publisert nå i India, Vietnam, Asia forøvrig, Afrika og ledende libyske aviser, en rekke steder i USA, Tyskland, Italia – samt intervju med italiensk avis, og i Sør Amerika på spansk.       

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Herland Report TV følges av millioner. Se programmene i link her. KLIKK på bildet.

 

                     Dette er altså mennesker som lever langt unna den norske virkeligheten, og derfor også – egentlig forståelig nok – ikke engasjerer nordmenn bredt. Likevel, har nettopp Norge et særlig ansvar ettersom det var vi som så villig også bombet Libya i 2011, et ansvar regjeringen viser ingen tegn til å ville ta. Vi bombet dem og bidro aktivt til å ødelegge Afrikas rikeste land, en sosialist stat med velferdsfordelinger jevnt spredt i befolkningen, gratis utdannelse for kvinner og menn, og så videre.                                                                                                                                                                                    
                    Dette fikk vi, den gangen, ikke høre stort om i våre ledende medier som til dags dato kontinuerlig angriper de moderate muslimske gruppene og maktkonstellasjonene i Midtøsten og ensidig støtter og gjenforteller den saudi-arabiske, sunni-ekstremistiske virkelighetsoppfatningen. Det absolutt eneste vi får høre i ledende norske medier, er den sunni-ekstremistiske versjonen av Midtøsten virkeligheten. Hvem vet hvordan de fikk dette til, at vestlige medier ble et talerør for den ekstremistiske verdensanskuelsen.  Kanskje fordi våre nærmeste allierte i regionen er Saudi Arabia og Qatar, og at det er deres verdensbilde vi får høre om. Det kan være en av årsakene til at det kun er deres narrativ som nå preger, i ekstrem grad, det vestlige mediebildet.
                    Norge, Saudi Arabia og Qatar er også de tre statene som gir mest til Hillary Clintons private Clinton Foundation, en organisasjon som får sterk kritikk for sammenblanding av roller i USA. Clinton mottok millioner av dollar fra Qatar allerede før 2011, og Clintons venner styrer amerikanske medier. Her kan man også finne en årsak til at Saudi Arabias narrativ preger oss så sterkt. Vi deltar altså, som nasjon, aktivt i dette bildet, med milliarder inn i det samme systemet som legitimerer de samme virkelighetsforklaringene på saudi arabisk side. Det burde fremstå som et betydelig tankekors for regjeringen, men bekymrer oss på nåværende tidspunkt overhode ikke.                                                                                                                        
                   Alt som heter moderate muslimer eller moderat Islam maktstrukturer i Midtøsten demoniseres eller omtales ikke, slik at man oppretter et inntrykk av at hele den muslimske verden består av “gale islamister”. Slik bidrar vestlige medier til å gjennomføre den islamistiske agenda også i Vesten, et prosjekt som består i å kue til stillhet de som er uenige i det wahhabistiske prosjekt. Det er faktisk helt utrolig, og et sannhetskorn som nesten ingen forstår bredden av. Dette og mer skal også diskuteres i “Herland Rapporten” der en rekke gjester allerede har takket ja til å delta i TV programmene som kommer etter hvert.                                                                                                                                    
                    Les de rørende kommentarene fra libyere fra The Herland Report Facebook siden, og les også de mange kommentarer under Foreign Policy Journal artikkel-posten “Could Muammar Gaddafi’s son Saif al-Islam solve the Libyan crisis?”.  Libya er et land vi burde være interessert i, men som vi selvsagt ikke bryr oss om, ettersom deres nød minner oss om våre egne brutale overgrep mot denne nasjonen.                                                                                 
                  Se programmet i linken her.
 

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com