Home » Current Affairs » Vår tids største skandale at vi bistår Al Qaida affilierte grupper – White Helmets leder taler på Oslo Freedom Forum, Herland Report
Vår tids største skandale at vi bistår Al Qaida affilierte grupper – White Helmets leder taler på Oslo Freedom Forum, Herland Report

Vår tids største skandale at vi bistår Al Qaida affilierte grupper – White Helmets leder taler på Oslo Freedom Forum, Herland Report

Share the article

Det må være vår tids største skandale at Vesten samarbeider med al-Qaida-tilknyttede grupper over hele Midtøsten. Det er en faktaopplysning som verken media eller det politiske etablissement ønsker å rette fokuset mot. Vi bistår aktivt grupper slik som al-Qaida-tilknyttede White Helmets, selv om det for lengst er påvist at gruppen kun opererer i opprørskontrollerte deler av Syria, slik som i Øst Aleppo.

Herland Report anbefaler Eva Thomassens pionerarbeid på feltet. Hun har skrevet mye om hvorledes det kun var Al-Nusra Front (Al Qaida i Syria) grupper i Øst Aleppo, Idlib og at de vestlig støttede White Helmets var beskyttet av disse. Det er veldokumentert hvorledes White Helmets bruker de samme barna igjen og igjen på ulike bilder, dette har det vært skrevet om i årevis. Ubehagelige fakta som ikke tåler dagens lys og dermed effektivt holdes skjult for den vestlige opinionen. 

Filmteam har ved en rekke anledninger dokumentert at De hvite hjelmene er avbildet sammen med al-Qaida-soldater. Ingen vestlige organisasjoner er i området. Videoopptakene som er gjort er fra arrangerte fotoseanser ved påståtte kjemiske angrep som ikke er blitt verifisert. Videoopptakene fra De hvite hjelmene inneholder drap på barn, noe som nylig ble påpekt av Swedish Doctors of Human Rights. Da folk flyktet fra Øst-Aleppo, hevdet mange at ingen hadde hørt om De hvite hjelmene, eller at gruppen var al-Nusras Sivilforsvar (al-Qaida i Syria).

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Se programmene med sosiolog og krigsreporter, Eva Thomassen på Herland Report TV. KLIKK på bildet og følg linken.

Ingen kan nå unngå å se at  White Helmets er et bedrageri, med mindre de støtter al-Qaida-tilknyttede grupper. Likevel inviterte Oslo Freedom Forum organisasjonens leder, Raed al-Saleh til å tale i Oslo. Dette kan ikke tolkes på noen annen måte enn at Oslo Freedom Forum anerkjenner al-Qaida-tilknyttede gruppers arbeid i Syria. Vi slåss ikke mot terroristene, vi beskytter dem. Når man ser på VGs dekning av Syria, er den uforbeholdne støtten til De hvite hjelmene også tydelig. Det er på tide at det norske folk forstår at vi ikke slåss mot terroristene – slik det hevdes – men at vi beskytter dem.

Norske styrker er nå dypt inne i Syria, og gir støtte til opprørsgrupper som Den frie syriske armé, et fransk-amerikansk initiativ – enda en ny “rebellgruppe” som plutselig får støtte fra USA. South Front publiserte nylig denne videoen som analyserer den norske innsatsen for å bekjempe den syriske hæren og ta parti for terroristgruppene som har som mål å rasere Syria, på samme måte som det tidligere er blitt gjort i Libya, Irak, Afghanistan og andre land i Midtøsten.

Suria. Photo: Times of Islamabad.

Oslo Freedom Forum ønsker lederen for White Helmets hjertelig velkommen.  Merk at dette er slik White Helmets blir presentert, etter at mediene har fått all informasjon om White Helmets pågående bedrageri, misbruk og drap på barn, falske Twitter-meldinger, i særdeleshet bruken av bilder fra Irak-krigen som de påsto var bilder fra den nåværende krigen i Syria og så videre. Likevel setter Oslo Freedom Forum mer enn gjerne opp Raed al-Saleh som taler.

«Raed al-Saleh er lederen for Syrias sivilforsvar, bedre kjent som White Helmets, en frivillig organisasjon som består av nesten 3000 frivillige som arbeider for å «redde liv og styrke sivilsamfunnet» i Syria. Etter bombeangrep og luftangrep drar  White Helmets i all hast til åstedet for å begrense skader på mennesker og eiendom, og for å redde så mange liv som mulig. Før den syriske revolusjonen arbeidet al-Saleh som forretningsmann, men da protestene begynte i mars 2011, begynte han å organisere demonstrasjoner og fredelige protester i hjembyen sin, Jisr al-Shughur. Han ble tvunget til å gå i skjul da den syriske hæren invaderte byen i juni 2011.

Han returnerte til Idlib på slutten av 2012 og ble raskt bistandsarbeider og hjalp fordrevne personer og flyktninger. Al-Saleh ble med i Syrias sivilforsvar i 2013 og hjalp til med å etablere 20 team i Idlib på kun ett år. Han ble senere utnevnt som leder for Syrias sivilforsvar i de frigjorte områdene og har nå ansvaret for 114 stasjoner.  White Helmets ble nominert til Nobels fredspris i 2016, og en dokumentar om gruppens arbeid, «White Helmets», vant en Oscar i 2017.»

Det er like interessant å lese hvordan den al-Qaida-tilknyttede gruppen De hvite hjelmene fremstilles etter at en representant besøkte Norge. Innholdet på White Helmets egen hjemmeside siteres uten forbehold:

«På Oslo Nye Teater hører vi fra Abdulrahman al-Mawwas, en representant for denne organisasjonen. Han forteller om «tønnebomber» — som har en kraft som kan måles til noe sånt som 8 på Richters skala. Han ber oss om å se for oss at disse bombene går av konstant, og truer, forskrekker og dreper sivile. White Helmets har 3000 frivillige. (Herland Report: Hvor er dokumentasjonen?)  De er organisert i 120 team. (Herland Report: Hvor er dokumentasjonen?) De har reddet 92 000 liv. (Herland Report: Finnes det noen dokumentasjon på dette eller er det meningen at vi simpelthen må tro det som står på De hvite hjelmenes hjemmeside?)

I løpet av organisasjonens arbeid er 191 White Helmets personell blitt drept. (Herland Report: Hvor er dokumentasjonen?) Mange av dem ble ofre for «doble angrep», sier al-Mawwas. (Herland Report: Hvor er dokumentasjonen?) Disse begynte på slutten av 2015, da russerne slo seg i lag med Assad-regimet. (Herland Report: Hvor finner vi dokumentasjonen for dette? Eller er det simpelthen en påstand?) Dette er det som skjedde: Regjeringsstyrkene slapp en bombe. Redningsarbeidere hiver seg inn. Så, ti eller femten minutter senere, slipper regjeringsstyrkene enda en bombe, som denne gangen treffer redningsarbeiderne. (Herland Report: Kan vi vennligst få noe dokumentasjon på dette?) I tillegg til de 191 drepte, er 500 White Helmets personell blitt såret. (Herland Report: Hvor er dokumentasjonen?)»

Det er bare å ta til etterretning at det offisielle Norge gir sin støtte til al-Qaida-gruppene i Syria-krigen, og deres tilknyttede organisasjoner slik som White Helmets. Dette kan trygt sies å være den nye, norske virkeligheten.

SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER: [wysija_form id=”1″]

 

 

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com