Home » Europe » Ny bok om The Big Bang, intelligent design, rasjonell tro og livets fantastiske mirakel – Dr. Kjell Tveter, Herland Report
Ny bok om The Big Bang, intelligent design, rasjonell tro og livets fantastiske mirakel – Dr. Kjell Tveter, Herland Report

Ny bok om The Big Bang, intelligent design, rasjonell tro og livets fantastiske mirakel – Dr. Kjell Tveter, Herland Report

Share the article

Herland Report TV (HTV): Livets begynnelse og the Big Bang, intelligent design, Darwins evolusjonslære og rasjonell tro på Gud er tema i forfatter og spesialist i urologi og kirurgi, Dr. Kjell Tveters nye bok, kjøp den her: “Tro for en tid som denne”.

“Dr. Kjell Tveter nye bok er fascinerende lesning om de ulike livssyn i vår tid, blant annet materialisme, ateisme, naturalisme og den kristne livsanskuelsen. Se programmet her eller nederst på siden.

Han gjennomgår konsekvensene av vår tids eliters avvisning av den åndelige dimensjon, samt ser på svakhetene ved Darwins evolusjonslære og hvordan moderne vitenskap hele tiden forandrer seg alt etter hvilke teorier som er populære.

Tveter danner et kompleks bilde av tilværelsen som også bidrar til refleksjon rundt spørsmålet om hvordan vi bør leve for å få et best mulig liv. Dette er en svært viktig bok!

Religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report, Hanne Nabintu Herland»

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Lill May Vestly skriver: Wow! Gud finnes! Ferdig snakka!” Jeg har anmeldt siste boken til professor og bestselgende forfatter Kjell Tveter. “Tro for en tid som denne”, er en apologetisk bok om det kristne verdensbildets logikk og relevans, og svakhetene i de alternative livssyn i Vesten i dag, bl.a. i ateismen, darwinismen og postmodernismen. En skarpskodd analyse av dogmene som kan føre til utvikling eller avvikling av vår sivilisasjon. Den peker på våre lederes avvisning av den åndelige dimensjon, og den moderne vitenskaps uvitenskapelige tilnærming til det komplekse bildet av tilværelsen. Les også de gode anmeldelsene fra Hanne Nabintu Herland, Johannes Kleppa, Asbjørn Simonnes, Håkon Fagervik, og Elin og Geir Fagerbakke.

Se også Dr. Kjell Tveter snakke om The Big Bang på Herland Report TV.  The Herland Report nyhetssiden og Herland TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler.

Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com