Home » Europe » Ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen om vikingtid, glimabryting, Tor og Odin
Ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen om vikingtid, glimabryting, Tor og Odin

Ekspert på norrøn tro, Lars Magnar Enoksen om vikingtid, glimabryting, Tor og Odin

Vi samtaler med den kjente vikingtid- og norrøn tro eksperten, Lars Enoksen, som er grunnleggeren av den moderne skandinaviske kampsporten “Glimabryting” som tar utgangspunkt i vikingenes egne bryteformer. Han forklarer at feighet – og å unngå kampmodus, ikke våge å sloss – var på vikingtiden ensbetydende med at du snart ville bli drept i kampen. (Foto: Andreas Lange)

Enoksen snakker også om vårt fellesprosjekt som lanseres i Norge 19 september, TV serien “Fryktløse Nordmenn” der kjente skandinaver forteller om vikingtid og viktige nordmenn i historien.

Herland Rapporten tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media. Siden oppstart i juni, har over 1.2 millioner sett programmene.

THE HERLAND REPORT WEB TV

- features leading intellectuals, activists, artists and writers on foreign policy, cultural decay, lifestyle and international justice. English and Scandinavian.

 

EXCLUSIVE MEMORANDUM ON LIBYA: 

Fabrications against the State, Leadership and Army – by Dr. Saif al-Islam Gaddafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*