Home » Europe » Elitens grove overgrep mot Bergens borgermester Trude Drevland – nå frikjent – KJØP BOKEN
Elitens grove overgrep mot Bergens borgermester Trude Drevland – nå frikjent – KJØP BOKEN

Elitens grove overgrep mot Bergens borgermester Trude Drevland – nå frikjent – KJØP BOKEN

Share the article

Man er uskyldig inntil motsatte er bevist, skrev VG, og nå er saken mot Bergens borgermester Trude Drevland henlagt på grunn av mangel på bevis, melder Nettavisen. Aftenpostens politiske redaktør Trine Eilertsen har støttet en årelang svertekampanje mot Drevland basert på indisier og rykter. Vi antar at Eilertsen selvsagt ikke vil miste jobben, som vanlig i det politisk korrekte Norge der mediaovergrep mot enkeltpersoner ikke straffes. Unødvendig å si “slaktet Aftenpostens Eilertsen” boken da den kom, og var visstnok “meget forbannet”, skrev Aftenposten.

Man fremmer gjerne anklager som ødelegger folks renomme, men slipper å stå til ansvar for rykteflommen man selv har bidratt til. Å sverte ubegrunnet og uten bevis, basert på idisier og rykter, er tydelig akseptert adferd blant norske redaktører, slik som Aftenpostens politiske redaktør og tidligere sjefsredaktør i BT, Trine Eilertsen har gjort i denne saken. Man synes det er morro og leke “gud” i norske aviser og rive ned uskyldige menneskers anseelse og offentlige personers rykte. I slike tilfeller burde disse personene stilles personlig økonomisk ansvarlig. Politiets manglende gangsyn i denne saken er også svært åpenbar og vår rettsstat uverdig.

Kjøp Trude Drevlands bok i julegave til familie og venner i protest mot medieovergrepene som foregår i Norge fra det politisk-korrekte, og les historien til en levende, livsglad dame som ønsket å sette Norge på det internasjonale kartet, bidra til norske arbeidsplasser og gjøre Bergen til en flott by for internasjonale turister – dog motarbeidet av jantelovens Norge og Trine Eilertsen som i flere år har fremmet udokumenterte anklager om at Drevland har vært “kriminell”. Nå viser det seg altså at Trine Eilertsen og hennes team tok fullstendig feil.

I mellomtiden har dette bidratt til at Drevland har blitt kastet inn i sin livs krise, med tap av anseelse, hus, inntekt, venner, politiske venner, jobb og så videre. Vi antar at Eilertsen nå er meget fornøyd, “ironisk morro” skapes av det hele.

VG skriver: “Trude Drevland starter boken sin med dens foreløpig dramatiske høydepunkt: Da siktelsen om grov korrupsjon ble gjort kjent den 18. september i fjor. Hun reagerer som så mange andre i samme situasjon: Med sjokk, handlingslammelse, skyldfølelse og depresjon. Men også med et brennende ønske om å reise seg igjen.” Drevland er nå frikjent, men mange av oss har gått rasende i flere år over uretten som er begått mot henne. Her får vi enda et eksempel på norske politisk-korrekte mediers udokumenterte “synsing” om hva som er rett og galt.

Drevland mistet alt. Eilertsen ble “forfremmet” til politisk redaktør i Aftenposten. Hun sitter i dag trygt plassert blant den politisk korrekte medieeliten, mens avisens lesertall synker dramatisk. Det holder “å være kvinne i sjefsstilling” i dag, samme hvor dårlig jobb som gjøres og hvilke ubegrunnede anklager som fremmes. Hvem skal kompensere Drevland for alt det tapte? Aftenpostens politiske redaktør eller Bergens Tidende har neppe tenkt å løfte en eneste finger, kjenner vi systemet rett.

Kjøp Trude Drevlands bok og les om hvordan grove overgrep skjer i dagens Norge. KLIKK PÅ LINK ELLER BILDE OG KJØP BOKEN.

trude-drevland-bok

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com