Home » Europe » En av verdens største kultband, WARDRUNA (kjent fra VIKINGS) deltar på TV serien Fryktløse Nordmenn
En av verdens største kultband, WARDRUNA (kjent fra VIKINGS) deltar på TV serien Fryktløse Nordmenn

En av verdens største kultband, WARDRUNA (kjent fra VIKINGS) deltar på TV serien Fryktløse Nordmenn

Share the article

Wardruna er et av verdens største kultband, de er norske og baserer sin musikk på gamle nordiske kulturelle og esoteriske tradisjoner, knyttet opp mot norrøn tenkning og tolkning av runer. Prosjektet ble startet av Einar Kvitrafn Selvik i 2003 og i årenes løp har Wardruna fått en betydelig tilhengerskare, også som musikkleverandør til TV serien som har gått som en farsott over hele verden, Vikings. “Runaljod Ragnarok” fra 2016 gikk rett til topps hos Billboard.

Det er en stor glede for oss at Wardruna ønsket å samarbeide med oss under produksjonen av Fryktløse Nordmenn.

I første episode, med “vikingkonge” og Vikingvalley leder, Georg Olafr Reydarsson, får du høre den karakteristisk mystisk-esoteriske musikken til kultbandet, til kjente bilder av landemerker ved Gudvangen i Sogn der en hel Vikingvalley vikingby nå bygges opp etter gamle tradisjoner. (Gonzalez Foto)

I TV serien “Fryktløse Nordmenn” samtaler jeg i 8 programmer med kjente forfattere, vikingtideksperter, prester og journalister om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til, og hvilke store norske menn og kvinner som formet norsk historie. Vi ser på vikingtiden, norrøn kultur og vår storhetstid på 1200-tallet.

Serien vises på Herland Rapportens TV YouTube. Link til promo for serien HER.  Link til første program med Georg Olafr Reydarsson HER.

 

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com