Home » Europe » Fryktløse Nordmenn: Det frie liv, en hyllest til bønder, fiskere, jegere – Kjell Tore Solvang
Fryktløse Nordmenn: Det frie liv, en hyllest til bønder, fiskere, jegere – Kjell Tore Solvang

Fryktløse Nordmenn: Det frie liv, en hyllest til bønder, fiskere, jegere – Kjell Tore Solvang

Share the article

Vi samtaler med mannen som har flest OL og VM gull i lommen som landslagssjef, forfatter Kjell Tore Solvang, om det tradisjonelle norske behovet for å leve i pakt med naturen og finne en indre balanse.

Denne livsholdningen finner vi mye hos norske bønder, fiskere og jegere, til hvem dette programmet er dedikert. Vi har stor respekt for de som lever av naturen, dyrker den og den norske bondestanden. Dette er det siste programmet i serien.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Solvang kan anses som en av de siste «vikinger», som fortsatt er blant dem som lever i pakt med naturen.

Fryktløse Nordmenn er TV serien som hyller vikingtid og norsk ekspansjon, vår storhetstid og moderne “vikinger”. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til.

Vi takker alle som har fulgt TV serien “Fryktløse Nordmenn”. Flere hundre tusen har logget seg på Herland Rapportens sider i denne perioden og det har vært bred interesse for prosjektet. Det har vært en sann glede å rette fokuset mot vår spennende historie, vikingtid, norsk storhetstid på 1200-tallet og moderne vikinger som Fridtjof Nansen og nå, tilslutt, mangeganger OL og VM vinner som landslagsjef, Kjell Tore Solvang.

Vi har så mye å glede oss over i vår egen, spennende historie! Igjen, tusen takk til dere alle og vi lover mange, nye fritenkende prosjekter fra oss fremover. Fra utlandet er det også stor interesse, så her kommer det mye fra oss også fra vårt internasjonale team fremover!

 

Kjøp også boken “Fryktløse Nordmenn” på Ventura Forlag som nå selger meget godt, boken beskriver 13 lederskikkelser i norsk historie som la grunnlaget for nasjonen Norge.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com