Home » Europe » Fryktløse Nordmenn Episode 1: VIKINGTID med Georg Olafr Reydarsson, Herland Report
Fryktløse Nordmenn Episode 1: VIKINGTID med Georg Olafr Reydarsson, Herland Report

Fryktløse Nordmenn Episode 1: VIKINGTID med Georg Olafr Reydarsson, Herland Report

Share the article

Vikingtidekspert Georg Olafr Reydarsson, som er høvding i vikingmiljøet Njardarheim i Gudvangen i Sogn der en hel vikingby nå bygges opp, forteller i det første programmet av serien i 8 deler, Fryktløse Nordmenn, levende om hvordan vikingtiden begynte, om ekspansjonsfasen i Europa der fryktløse vikinger og handelsfolk reiste til Amerika og langt inn i Midtøsten.

Reydarsson er høvding i byen Njardarheimr, i Gudvangen. Dette ligger midt i turistleia Gudvangen-Flåm som har over en million turister årlig. Nå bygges det en vikingtids by som er omringet av noen av Norges vakreste fjell og flere av verdens lengste fossefall.

Se hele TV serien Fryktløse Nordmenn på Herland Report her, full spilleliste.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:


I dette internasjonale miljøet kommer mennesker fra hele verden – hundrevis årlig – for å feire vikingtiden i en genuin setting.

Reydarsson forteller om vikingtid i første programmet i Fryktløse Nordmenn, som er TV serien som hyller norsk kultur, norrøne tradisjoner, vikingtiden, kristningen av Norge og våre storhetstid. Følg programmene på YouTube Herland Report HER. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå 8 programmer der kjente forfattere, vikingtid eksperter, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til.

 

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com