Home » Europe » Fryktløse Nordmenn episode 3: Norrøn kultur og glimabryting – Lars Magnar Enoksen
Fryktløse Nordmenn episode 3: Norrøn kultur og glimabryting – Lars Magnar Enoksen

Fryktløse Nordmenn episode 3: Norrøn kultur og glimabryting – Lars Magnar Enoksen

Vi samtaler med vikingtidekspert og forfatter Lars Magnar Enoksen om norrøn tro, et fritt samfunn, sterke kvinner, glimabryting og den norrøne troen på åndelig kraft, Tor, Odin, Valhalla og Ragnarok. Enoksen er skandinavisk hovedinstruktør av den urnordiske kampidretten “Glimabryting” en levende tradisjon han har lært av islandske mestere, som tar utgangspunkt i vikingenes egne bryteformer.

Fryktløse Nordmenn er TV serien som hyller vikingtid og norsk ekspansjon, åndelig tro og vår storhetstid. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til.

Kjøp også boken “Fryktløse Nordmenn” på Ventura Forlag som beskriver 13 lederskikkelser i norsk historie som la grunnlaget for nasjonen Norge. https://venturaforlag.no/boker/inspirasjon/fryktløse-nordmenn-–-historien-om-norges-grunnleggere.html

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

THE HERLAND REPORT WEB TV

- features leading intellectuals, activists, artists and writers on foreign policy, cultural decay, lifestyle and international justice. English and Scandinavian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*