Home » Europe » Fryktløse Nordmenn program 4 – Kristningen av Norge med Pater Pollestad
Fryktløse Nordmenn program 4 – Kristningen av Norge med Pater Pollestad

Fryktløse Nordmenn program 4 – Kristningen av Norge med Pater Pollestad

Share the article

Pater Kjell Arild Pollestad snakker om tiden da Norge ble kristnet, og viser hvorledes kristningsprosessen førte til stabilitet, høynet respekt for kvinnen og at landet ble samlet etter europeisk mønster til en nasjon.

Fryktløse Nordmenn er TV serien som tar opp vikingtid, norrøn tro, kristningen av Norge og vår storhetstid, samt 1700-tallet og helt frem til Fridtjof Nansen. Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, aktivister, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til og utviklet seg.

Vi takker alle som har fulgt TV serien “Fryktløse Nordmenn”. Flere hundre tusen har logget seg på Herland Rapportens sider i denne perioden og det har vært bred interesse for prosjektet.

Se hele TV serien Fryktløse Nordmenn på Herland Report her, full spilleliste.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Mange kjøper også boken “Fryktløse Nordmenn” KLIKK HER på Ventura Forlag som beskriver 13 lederskikkelser i norsk historie som la grunnlaget for nasjonen Norge. Frisk opp kunnskapen din om denne viktige fasen i norsk historie og gled deg over alt det spennende som ligger i vår kulturhistorie.

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com