Home » Europe » God sommer! Vi feirer et fantastisk Herland Report år bak oss, med millioner av seere og lesere
God sommer! Vi feirer et fantastisk Herland Report år bak oss, med millioner av seere og lesere

God sommer! Vi feirer et fantastisk Herland Report år bak oss, med millioner av seere og lesere

Share the article

God sommer! Vi samarbeider med en rekke av Vestens ledende tenkere, har team i tre land og leverer artikler og TV programmer gratis og tilgjengelig for alle uten betalingsmur.
Til høsten kommer nye, spennende programmer med ledende vestlige fritenkere, intellektuelle, aktivister og forfattere om viktige tema.  Viktige jødiske tenkere samt afroamerikanske stemmer får fokus høsten, 2018.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Statsstipendiat og forfatter Walid al-Kubaisi, Norges viktigste intellektuelle vedr. Midtøsten spørsmål, her med Hanne Herland, grunnlegger av Herland Report, i revolusjonerende opptak som presenteres til høsten.

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

Gjør som flere tusen andre, abonner på ukentlig email med utvalgte artikler her: [wysija_form id=”1″]
 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com