Home » Europe » Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – 17.mai, 2017
Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – 17.mai, 2017

Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – 17.mai, 2017

Share the article

Vi feirer Henrik Wergeland, den norske selvstendige bonden, vi feirer fiskerne langs kysten, oljearbeiderne, båtrederne som skapte arbeidsplasser for titusener av nordmenn.

Vi feirer vikingtiden og historiske ekspansjonsfaser der vår kultur formet Europa, vi feirer de dyktige handelsmenn som bragte velstand til landet, de verdenskjente nordmenn slik som Fridtjof Nansen, Edvard Grieg, Henrik Ibsen og Ole Bull.

Vi feirer fjord og fjell, dype daler og vakre bygder, vi feirer et norsk folk som reiste seg opp mot overmakten og betød noe da det virkelig gjaldt i historien. Vi feirer et folk som krevde sin selvstendighet da internasjonale krefter forsøkte å legge oss under deres utnyttende åk.

La oss reise oss opp og igjen stå sammen om å bygge dette landet også for fremtidige generasjoner, i styrke og ikke veikhet, i mot og ikke feighet, i tro på likeverd og ikke elitenes maktmisbruk, med god arbeidskultur og ikke latskap, med ærlighet og redelighet, innovativitet og tro, i respekt for andre nasjoners rett til nasjonal suverenitet og kulturell selvråderett akkurat slik vi krever respekt for vår egen nasjons selvstendighet og Norges kulturelle selvråderett.

La oss vekke den norske vikingen og igjen demonstrere for verden at Norge har sterke menn og sterke kvinner som ikke lar seg kue til taushet i tider som vår egen.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

One comment

 1. Sture Ellingsen

  De politikerne som vi har stemt inn på Stortinget, og som vi setter vår lit til skal arbeide for landets beste, er jeg ikke i tvil om, gjør det stikk motsatte. De gjør beslutninger som hele tiden reduserer landets suverenitet og gjør det etter hvert mer og mer umulig å reversere utviklingen. For å “roe oss ned” forklarer de avgjørelsene med floskler (svulstige uttrykk uten vesentlig tankeinnhold). De innprenter oss at enhver som er imot, enten er rasist, nazist, islamofob eller lignende, slik at vi ikke skal tørre å si noe, av redsel for å bli “buet ut” av våre venner.
  Bakgrunnen for denne oppptreden er å finne i blant annet tre forskjellige forhold. Det første er Kalergi-planen http://www.nyhetsspeilet.no/…/den-kunstige-flyktningestrom…/.
  Det andre er Barcelona-erkæringen https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/08 , som formaliserer globalistenes målsettinger.
  Det tredje er Agenda 2030 (revidering av Agenda 21) https://norgesaksjonen.org/…/fns-agenda-2030-rystende-fakt…/ , som er FN’s målsetting med hva de vil gjøre medlemslandene om til.
  Jeg ber dere facebook-venner, les gjennom disse linkene, og gjør dere opp en mening selv.
  Kanskje er det enda ikke for sent. Spørsmålet vil være, hvem skal vi stemme på til høsten? Svaret er – Ingen av de tradisjonelle regjeringspartiene. Så får enhver finne ut hvem som synes best skikket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com