Home » Europe » Hank von Helvete – Hans-Erik Husby til Herland Rapporten: Illiberal utvikling i Norge
Hank von Helvete – Hans-Erik Husby til Herland Rapporten: Illiberal utvikling i Norge

Hank von Helvete – Hans-Erik Husby til Herland Rapporten: Illiberal utvikling i Norge

Share the article

Nytt program fra Herland Rapporten:Hans-Erik Dyvik Husby, alias HankVonHelvete, tidl. frontfigur i death punk bandet, Turbonegro, snakker om den autoritære, illiberale utviklingen i den offentlige virkeligheten i Norge. Vi lever i en tid der sekulariseringen har gått amok, vi mangler det åndelige aspektet og moralske retningslinjer.

Vi diagnostiserer alt som er annerledes, psykiatrien og barnevern er eksempler på etater det det foregår mange overgrep og menneskets åndelighet erkjennes ikke.

Herland Rapporten tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

One comment

  1. Det er jo akkurat det som beskrives om å ikke få lov til å si det du mener, som det er pressen som gjør. Her forsøker Herland å tilskrive dette til andre, men det er omtrent bare et udugelig og dårlig pressekorps med journalister som slikker ledere der ledere ønsker, som gjør at dette er slik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com