Home » Europe » Islamikaze – selvmordsbombing er forbudt i Koranen, ekstremister anbefaler det likevel – Raphael Israeli, Herland Report
Islamikaze – selvmordsbombing er forbudt i Koranen, ekstremister anbefaler det likevel  – Raphael Israeli, Herland Report

Islamikaze – selvmordsbombing er forbudt i Koranen, ekstremister anbefaler det likevel – Raphael Israeli, Herland Report

Share the article

En av Midtøstens ledende eksperter på selvmordsbombing eller det han betegner som “islamikaze”, Raphael Israeli snakker om den betydelige trusselen som islamistisk ideologi utgjør mot Europa.

Han forteller hvordan ekstremistiske ideologer har maktet å vri på det tradisjonelle islamske budskapet der selvmord er forbudt i Koranen, til å anbefale unge muslimer å dø ved egen hånd. Tusenvis av sunni-ekstremister følger nå disse ideologenes anbefalinger om å drepe seg selv i offensive tiltak, lignende den japanske kamikaze tradisjonen fra den andre verdenskrig.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Dette er det fjerde programmet i en dokumentarserie der Midtøsten blir sett fra en annen vinkel enn den politisk korrekte narrativen i Vesten. Vi snakker med ledende professorer, forretningsfolk, statsmenn og diplomater om ISIS, Al Qaida, hvor feil Vesten tok sine analyser av den arabiske våren, om de betydelige forfølgelsene mot kristne og andre minoriteter i regionen.

Raphael Israeli snakker om jihadismens fremvekst, dens trussel mot vestlige demokratier, hvorledes europeere ikke forstår graden av alvoret i denne trusselen, og om den vanskelige situasjonen til mange vanlige muslimer i Midtøsten som står under betydelig press nettopp fra disse vestlig støttede ekstremistiske gruppene.

Israeli snakker også om hvorfor betegnelsen “selvmordsbombing” blir et feil begrep og om de betydelige utfordringene som venter Europa i kjølvannet av islamsk masseimmigrasjon.

SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER:

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com