Home » Europe » La oss bidra til å stanse Jantelov og negativitet i Norge – Hyllest til Lillian Muller – Hanne Nabintu Herland
La oss bidra til å stanse Jantelov og negativitet i Norge – Hyllest til Lillian Muller –  Hanne Nabintu Herland

La oss bidra til å stanse Jantelov og negativitet i Norge – Hyllest til Lillian Muller – Hanne Nabintu Herland

Share the article

Stor hyllest til Lillian Muller med takk for flotte Herland Rapporten programmer. Det kommer en rekke programmer med både Muller og Hans-Erik Husby, alias Hank von Helvete og mange andre fremover. Vi har stor produksjon med en rekke spennende stemmer fra Skandinavia, USA og Tyskland.

Sammen skal vi bidra til å påvirke Norge bort fra det negative Jantelovs-trykket som er bemerkelsesverdig sterkt i Norge, der det gode vris til noe negativt. Vi trenger frihet i Norge, ikke mer konsensusorientert tyranni der det forventes at alle skal tenke i takt og mene det samme.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 

La oss løfte hverandre opp, støtte hverandre til tross for forskjeller, respektere andres meninger, respektere hverandre til tross for ulike etniske opprinnelser, religiøse affilieringer eller kjønn. La oss lete frem det gode – ikke det onde – og bidra til en positiv kultur der vi tar oppgjør med misunnelse og mismot og hyller hverandre – snakker pent om hverandre – og unne hverandre suksess!

Se en av programmene med Lillian her.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com