Home » Europe » Norsk ekspert til Herland Report: White Helmets videoen viser at det som gjøres med sprøyten i barnekroppen, er mord
Norsk ekspert til Herland Report: White Helmets videoen viser at det som gjøres med sprøyten i barnekroppen, er mord

Norsk ekspert til Herland Report: White Helmets videoen viser at det som gjøres med sprøyten i barnekroppen, er mord

Share the article

Den mye omtalte White Helmets videoen med døde spebarn og småbarn, omtalt av Swedish Doctors for Human Rights som “makaber manipulasjon av døde barn og falskt kjemisk angrep for å frembringe en no-fly zone over Syria“.
Les flere av Swedish Doctors’ artikler her. En norsk ekspert på temaet uttaler til Herland Rapporten: “Det er ingen tegn til stridsgass på noen av barna. Eksponering for sure gasser ville skadet øyne og hud og skaden i lungene ville gjort skummet rosa. Sarin ville gitt kvelning og kramper/lammelser.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Det han driver med med den sprøyta, hvis det er kanyle på den i det hele tatt, er mord. Det er veldig langt fra hvordan man setter hjertestikk og det er rimelig åpenbart at han som holder i nåla ikke har noen form for medisinsk kunnskap overhodet. En statist.
 Det er heller ingen spesiell grunn til å sette hjertestikk, man setter en “intra-ossøs” nål – i bein – hvis man ikke får tilgang til vener på barn.
Korrekt prosedyre, basert roughly på hvordan barnet ser ut, vil være å suge luftveiene rene og gi oxygen/assistert respirasjon med maske og bag. Alternativt intubasjon hvis noen kan det og man har utstyret. Hvis de har hjertestans, skal de komprimeres. Hvis de har hjertestans på grunn av stridsgass, er det såkalt “hypoxisk stans” og barn som har nådd det punktet kommer stort sett aldri tilbake. Man går videre til neste. Det antar jeg medisinsk personell i krigstjeneste vet.
Akuttmedisin er egentlig ikke så komplisert. Luft inn og ut, blod rundt og rundt. Kan selvfølgelig være alt mulig rart annet enn gass, men misfargingen er i hvertfall tilstede og de rykningene i muskulaturen er vanskelig å få et barn til å spille.
Resten av filmen virker merkelig. Spesielt at de må holde pasienter på respirator og overføre dem til Tyrkia. G-serien er som sagt G-serie fordi den er reversibel og går raskt over hvis man overlever resp-stansen. V-serien er irreversibel, og da dør man uten motgift og atropin. Men det er det ingen som har hevdet at dette er.
Forøvrig er det ingen av de barna som er i ferd med å dø av asphyxi (kveldning), så påstanden om opiatoverdose er gal. Opiatoverdoser gir pustestopp og de blir også blå. Det ser ut som disse barna har blødd ut. De er bleke. Alternativt hypoterme. Alternativt overdose med annen sedativa, f.eks. benzodiazipiner, som ikke gir samme respirasjonsdepresjon.
De øvrige påstandene kan jeg ikke ta stilling til.”
 Se White Helmets videoen som ikke får bred dekning i norske medier, der positiviteten overfor Al Qaida affilierte White Helmets er stor. Organisasjonen var nominert til Nobels Fredspris i fjor, støttet av USA som blant annet finansierer denne organisasjonen som kun opererer i rebell-jihadist kontrollerte områder i Syria og nå sist kjent for å være de som “reddet syrere fra kjemisk angrep”.
Svenske leger har skrevet om dette og dokumenterer at det som egentlig skjer er at ikke-medisinsk personell dreper små barn i videoen og bedriver makabre forsøk på døde barn og mennesker. Dette skrev også åpenbart rasende Veterans Today svært kritisk om. ADVARSEL MEGET GRAFISK VIDEO.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com