Home » Europe » Nylig avdøde Walid al-Kubaisi hyller sin venn, Håvard Rem på Herland Report TV: Vi sørger over vår brors død
Nylig avdøde Walid al-Kubaisi hyller sin venn, Håvard Rem på Herland Report TV: Vi sørger over vår brors død

Nylig avdøde Walid al-Kubaisi hyller sin venn, Håvard Rem på Herland Report TV: Vi sørger over vår brors død

Share the article

Den nylig avdøde tenkeren, filmskaper, filosof og forfatter, Walid al-Kubaisi, profileres i seks programmer på Herland Report TV på YouTube, “Walid Spesial”.

Programmene ble tatt opp i løpet av de siste månedene al Kubaisi levde og han beskriver og oppsummerer sine viktigste tanker.

Det var Walids ønske at disse programmene skulle tale hans budskap videre etter hans død. Al-Kubaisi døde tirsdag, 31. juli, 2018 i Oslo.

I dette programmet leser Walid al-Kubaisi et dikt om kjærligheten av sin yndlingspoet, Håvard Rem:

 

Takstameteret går,

ikke tro at det står,

ikke vei dine valg på drømmenes vekt,

ikke vent med å elske til alt er perfekt.

Ditt liv er i gang, takstameteret går…

Vi anser Walid al-Kubaisi som Norges viktigste tenker når det kommer til Midtøsten spørsmål, ikke minst fordi han både beherskerti dybden lokalkunnskapen om de indre prosesser i Midtøsten, samt innehadde en dyp kulturell forståelse for Europa.

Dette gjorde ham istand til å se sammenhenger og analysere virkeligheten på tvers av kulturene, uten frykt for å trekke kontroversielle slutninger i en særdeles konformitetspreget og skyttergravsorientert norsk kultur.

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Vi har stor tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. TV kanal leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Økt kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com