Home » Europe » Samtale med sosiolog og krigsreporter Eva Thomassen om Syria krigen – The Herland Report
Samtale med sosiolog og krigsreporter Eva Thomassen om Syria krigen – The Herland Report

Samtale med sosiolog og krigsreporter Eva Thomassen om Syria krigen – The Herland Report

Share the article

Eva Thomassen er sosiolog, krigsreporter og en av Skandinavias ledende anti-krigsaktivister i sitt arbeid rettet mot Syria. Hun har mangeårig erfaring fra Syria, har bodd og arbeidet der, og i en årrekke reist til Syria under den pågående krigen.

Thomassen samarbeider med en rekke av Vestens internasjonalt kjente akademikere og aktivister, samt skriver artikler for å belyse den type fakta som skjules i vårt sensurerte mediebilde.
Thomassen har i lang tid påpekt at medienarrativen vi presenteres for i Norge er svært farget av krigspropaganda og ikke i tråd med prinsippet om respekt for nasjonal suverenitet og internasjonal lov.

The Herland Report kommenterer: Dette er en av vår tids største skandaler, at vestlige medier etter 2011 ble ensidige talerør og støttespillere nettopp for Al Qaida affilierte gruppers virkelighetsbeskrivelse av hva som skjer i Midtøsten. Det samme gjelder politiseringen i bruken av NGO’er og bistandsorganisasjoner, som ikke lenger er selvstendige, men inntar rollen i det politiske spillet ved å bistå de fraksjoner man militært støtter i en konflikt.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report WEB TV er tilknyttet The Herland Report nettsiden som tar opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com