Home » Europe » SE PROMO: TV serien “Fryktløse Nordmenn” hyller vikingtiden, kommer på Herland Rapporten YouTube
SE PROMO: TV serien “Fryktløse Nordmenn” hyller vikingtiden, kommer på Herland Rapporten YouTube

SE PROMO: TV serien “Fryktløse Nordmenn” hyller vikingtiden, kommer på Herland Rapporten YouTube

Share the article

Snart lanseres TV serien “Fryktløse Nordmenn” som hyller norsk kultur, vikingtiden og vår storhetstid. Vi snakker jo ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye om vår egen kulturelle arv. Dette har vi gjort noe med og presenterer nå 8 programmer der kjente forfattere, vikingtideksperter, prester og journalister forteller om den fantastiske norske historien om hvordan vårt land ble til, og hvilke store norske menn som formet norsk historie. Vi samtaler om vikingtid, norrøn kultur og norsk storhetstid på 1200 tallet.

Det første programmet er en samtale med Norges «vikinghøvding» Georg Olafr Reydarsson, kjent fra Vikingvalley Gudvangen der det nå bygges opp en hel autentisk vikingby. Her foregår det årlige vikingtreff i juli som på det sterkeste anbefales. Her møtes tusenvis av moderne «vikinger» i et genuint vikingtid miljø som er vel verdt opplevelsen.

Programmet lanseres å tirsdag 19. september, og hver fredag fremover kommer en ny episode i serien som hyller norsk historie, vikingtiden og vår nasjonale storhetstid.

Kjøp også boken “Fryktløse Nordmenn” av Simon Vincent på Ventura Forlag som beskriver 13 lederskikkelser i norsk historie og vikingtid som la grunnlaget for nasjonen Norge. De meget gode fargeillustrasjonene i boken er laget av saudi arabiske Fares Zoghlami. (KJØP DEN HER)

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com