Home » Herland featured » Carl Schiøtz Wibye til Herland Report: En liten sekt fra Saudi ørkenen – Wahhabisme – radikaliserer og ødelegger Islam
Carl Schiøtz Wibye til Herland Report: En liten sekt fra Saudi ørkenen – Wahhabisme – radikaliserer og ødelegger Islam

Carl Schiøtz Wibye til Herland Report: En liten sekt fra Saudi ørkenen – Wahhabisme – radikaliserer og ødelegger Islam

Share the article

Hvordan klarte en voldelig, intolerant sekt fra den saudiarabiske ørken – wahhabismen – å ble statsreligion med en verdensomspennende oljepenger-finansiert misjon om å innføre wahhabismen først i Midtøsten og deretter i Europa, USA? Dette og mye mer belyses av Norges tidligere ambassadør til Saudi Arabia, Carl Schiøtz Wibye i boken “Terrorens rike”.

Herland Report har flere kommende programmer med Wibye der han forklarer alvoret i den pågående misjonsvirksomheten til den ekstremistiske wahhabisme sekten, også i Norge. Gjennom å finansiere utdannelsen til unge muslimer, dele ut gratis ekstremistisk saudi-litteratur som vrenger på Koranens budskap, og aktiv støtte til en rekke terrororganisasjoner, samt det paradoks at USA er Saudi Arabias største medallierte i Midtøsten, danner rammen for temmelig alvorlige samtaler med Wibye.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Den ekstremisme vi ser i dag har mye av sin legitimitet fra sektens læresetninger, som ledende muslimer forøvrig påpeker bryter med budskapet i islam. Vi diskuterer islam i Norge, terrorgrupperinger og USAs støtte til Saudi Arabia.

Hør Wibye beskrive sin erfaring med det udemokratiske, lukkede landet der kvinner må gå totalt tildekket, noe Koranen heller ikke påbyr, og det praktiseres avstraffelsesmetoder som sammenfaller med mye av det vi har sett med ISIS. Her er mange åpne spørsmål, Wibye belyser temaet på en særdeles ærlig måte, noe det står stor respekt av.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

2 comments

  1. Det må da være en stor lettelse for muslimer å reise til likesinnede. Da slipper de både offer-rolle og islamofobi.
    Eller går trygde-støtte foran selveste islam…det kan da ikke være mulig….
    Man lan virkelig komme i tanker

  2. Tror det blir feil å snakke om moderat og radikal islam. Koranen har alt brennstoffet som fører til terroren vi ser. Muslim light er en versjon for de som ikke er så involvert i religionen, men som i likhet med mange i jøde- og kristendom følger en tradisjon. Når de brennende får makten, eller hvis, da vil ikke light andelen bli tolerert. Hør på fyrverkeriet Brigitte Gabriel om dette. Islam er sverdets religion. At noen finner det greit å være “moderat” enn så lenge de får lov, må ikke få oss til å tro annet enn det Koranen sier om hva målet med denne religionen er, og som lederne sier klart og tydelig nå, for åpen mikrofon og vidvinklet video linse på f.eks. Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com