Home » Europe » Hva Koranen sier om den store læremesteren Jesus – Herland Report TV med Walid al-Kubaisi
Hva Koranen sier om den store læremesteren Jesus – Herland Report TV med Walid al-Kubaisi

Hva Koranen sier om den store læremesteren Jesus – Herland Report TV med Walid al-Kubaisi

Share the article

Forfatter, filmskaper og fritenker, Walid al-Kubaisi profileres i 5 programmer på The Herland Report TV kanalen. I det første, radikalt nytenkende programmet snakker han om Jesus i Koranen og forklarer hvilken betydelig respekt muslimer har nettopp for Jesus, – Isa på arabisk.

Vi sørger over at Walid al-Kubaisi har gått bort og minnes hans revolusjonære personlighet med en rekke artikler om hans arbeid. I fem Herland Report TV programmer, tatt opp under Walids sykdomsperiode, analyserer han det norske samfunnet og snakker levende om religionens bidrag og verdier.

Subscribe to Herland Report TV

Vi anser Walid al-Kubaisi som Norges viktigste tenker når det kommer til Midtøsten spørsmål, ikke minst fordi han både behersker i dybden lokalkunnskapen om de indre prosesser i Midtøsten, samt innehar en dyp kulturell forståelse for Europa.

Dette gjør ham istand til å se sammenhenger og analysere virkeligheten på tvers av kulturene, noe som er en helt unik egenskap som svært få behersker.

Det er med stolthet og glede vi presenterer Walid al-Kubaisi Spesial og kan lytte til denne kloke, mangfoldige mannens visdom.

The Herland Report når millioner årlig med artikler og TV samtaler med ledende intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. Grunnlegger er Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker, forfatter, TV produsent.

Tema er utenrikspolitikk, det svekkede Vesten, religion og behovet for internasjonal rettferdighet og respekt for nasjonal suverenitet. Nyhetsbildet følges fra en tverrpolitisk vinkel, da den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen har mistet sin relevans og evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Vi publiserer både på engelsk, norsk og arabisk og har en rekke internasjonale intellektuelle som publiserer sitt stoff hos oss.

SUBSCRIBE and follow: The Herland Report TV Channel.

FOLLOW the website: The Herland Report and pick up articles from leading intellectuals, authors and activists.

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com