Home » News wheel » LANSERING NY WEB TV: Islamismens mål er å erobre Europa – Walid al-Kubaisi til Herland Rapporten
LANSERING NY WEB TV: Islamismens mål er å erobre Europa – Walid al-Kubaisi til Herland Rapporten

LANSERING NY WEB TV: Islamismens mål er å erobre Europa – Walid al-Kubaisi til Herland Rapporten

Share the article
ISLAMISMENS MÅL ER Å EROBRE EUROPA, UNDER KARRIKATURSTRIDEN VISTE NORDMENN SIN UNDERKASTELSE UNDER ISLAMISTISK HEGEMONI, sier filmskaper og forfatter, Walid al-Kubaisi, som blottet for politisk korrekthet forteller til Herland Rapporten WEB TV om bakgrunnen for at han laget filmen “Frihet, likhet og Det Muslimske Brorskap” i 2010, der han beskriver hvorledes islamisters plan er å overta hegemoniet i Europa, etter først å ha gjort det i Midtøsten. Den ekstremistiske wahhabi-islamismen er en betydelig motstander mot arabisk nasjonalisme og modernisme, sier al-Kubaisi.
 
Hør ham snakke om disse alvorlige prosessene som Europa nå står midt oppe i, og legg merke til hans kommentar om Vebjørn Selbekk i Karrikaturstriden som ikke forsto at han underla seg islamsk autoritet ved å be om unnskyldning til religiøse ledere. Al-Kubaisi påpeker at slike unnskyldninger blir oppfattet som underkastelse under et islamistisk hegemoni. Vebjørn Selbekk “ba om beskyttelse” fra de religiøse lederne, og de svarte ham at “han skulle få lov til å leve”. Denne typen handlinger forklarer Walid al-Kubaisi at underbygger mange islamisters tanker om at Europa står svakt og ikke har tydelige ledere. Mildhet tolkes som svakhet, og vestlige forstår ikke den autoritære tankegangen som ligger til grunn for samfunnsoppfatningene i Midtøsten.

Herland Rapporten – http://www.hannenabintuherland.com/ – et voksende alternativt nettsted, hadde bare i april nærmere 1 million leste artikler, med over 50 000 Facebook tilhengere (3 sider), utvider nå med WEB TV. Her får du usensurerte, halvtimes programmer med frittalende skandinaver om utenrikspolitikk, Midtøsten, religion, vestlige verdier og et Europa i forfall. Alt forfriskende fritt for norsk politisk sensur.

Se programmene her: https://www.youtube.com/user/HanneNabintuHerland eller Youtube search «Herland Rapporten» eller «Hanne Nabintu Herland». Kontaktinfo: hannenabintuherland@outlook.com

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

One comment

  1. Pål Magnus Lykkja

    Så utrolig bra, og så totalt annerledes å se ekte mennesker med ekte meninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com