Home » News wheel » Herland Report TV: Islamismens mål er å erobre Europa slik ekstremistene har erobret Midtøsten – Walid al-Kubaisi
Herland Report TV: Islamismens mål er å erobre Europa slik ekstremistene har erobret Midtøsten – Walid al-Kubaisi

Herland Report TV: Islamismens mål er å erobre Europa slik ekstremistene har erobret Midtøsten – Walid al-Kubaisi

Share the article
           Den Wahhabi-inspirerte politiseringen av Islam som har ridd Midtøsten som en farsott de siste tiårene, ideologien som vi betegner som “Islamisme”, har som mål å erobre Europa. Og under karrikaturstriden viste nordmenn sin underkastelse under islamistisk hegemoni, sier filmskaper og forfatter, Walid al-Kubaisi til Herland Report nett-TV.
           Han forteller om bakgrunnen for filmen “Frihet, likhet og Det Muslimske Brorskap” i 2010, der han beskriver hvorledes islamisters plan er å overta hegemoniet i Europa, etter først å ha gjort det i Midtøsten. Den ekstremistiske wahhabi-islamismen er en betydelig motstander mot arabisk nasjonalisme og modernisme, sier al-Kubaisi.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

 
Hør ham snakke om disse alvorlige prosessene som Europa nå står midt oppe i, og legg merke til hans kommentar om Vebjørn Selbekk i Karrikaturstriden som ikke forsto at han underla seg islamsk autoritet ved å be om unnskyldning til religiøse ledere.
Al-Kubaisi påpeker at slike unnskyldninger blir oppfattet som underkastelse under et islamistisk hegemoni. Vebjørn Selbekk “ba om beskyttelse” fra de religiøse lederne, og de svarte ham at “han skulle få lov til å leve”.
Denne typen handlinger forklarer Walid al-Kubaisi at underbygger mange islamisters tanker om at Europa står svakt og ikke har tydelige ledere. Mildhet tolkes som svakhet, og vestlige forstår ikke den autoritære tankegangen som ligger til grunn for samfunnsoppfatningene i Midtøsten.

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. 

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

The Herland Report foretrekker intervjuobjekter som tilhører gruppen Vestens nytenkende intellektuelle som ikke sitter fast i fortidens utdaterte ideologier og unyttige utopier som har gitt oss den type krigslandskap vi befinner oss i dag, både sosialt, kulturelt og på den internasjonale scene. Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER: 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

One comment

  1. Pål Magnus Lykkja

    Så utrolig bra, og så totalt annerledes å se ekte mennesker med ekte meninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com