Home » Europe » TEASER nytt program med Eva Thomassen, Norges eneste krigsreporter på bakken i Syria i flere år, Herland Report TV (HTV)
TEASER nytt program med Eva Thomassen, Norges eneste krigsreporter på bakken i Syria i flere år,  Herland Report TV (HTV)

TEASER nytt program med Eva Thomassen, Norges eneste krigsreporter på bakken i Syria i flere år, Herland Report TV (HTV)

Share the article

Herland Report TV (HTV): Det er en av vår tids største skandaler at vi støtter Al Qaida affilierte grupper i Syria, mens myndighetene tier, sier Eva Thomassen, sosiolog og Norges eneste krigsreporter i Syria, som har fulgt Syria krigen på bakken under krigen en rekke ganger. Se teaser til det kommende programmet her.

I flere år har Thomassen reist inn og ut av Syria, blitt beskutt, vært ved fronten, samtalt med soldater, leger, ministre, generaler, vanlige folk i gatene. Hun var i Aleppo like etter at opprørssoldatene tapte kampen om Aleppo der, hun bevitnet med egne øyne hvordan islamister og total-tildekkede kvinner gikk ombord i bussene som tok opprørere og deres familier fra Øst Aleppo til Idlib, nå verdenskjent som et Al Qaida reir.

Thomassen er sosiolog, krigsreporter og en av Skandinavias ledende anti-krigsaktivister i sitt arbeid rettet mot Syria. Hun har mangeårig erfaring fra Syria, har bodd og arbeidet der, og i en årrekke reist til Syria under den pågående krigen. Hun samarbeider med en rekke av Vestens internasjonalt kjente aktivister og skriver artikler for å belyse den type fakta som skjules i vårt mediebilde.

Thomassen har i lang tid påpekt at medienarrativen vi presenteres for i Norge er svært farget av krigspropaganda og ikke i tråd med prinsippet om respekt for nasjonal suverenitet og internasjonal lov.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. Vår TV kanal på YouTube sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er notorisk kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com