Home » Europe » Se Herland Report TV (HTV) om Norges største maler, Odd Nerdrum dokumentar “Jakten på Nerdrum” med Øde Nerdrum og Jan-Ove Tuv – Hanne Nabintu Herland
Se Herland Report TV (HTV) om Norges største maler, Odd Nerdrum dokumentar “Jakten på Nerdrum” med Øde Nerdrum og Jan-Ove Tuv – Hanne Nabintu Herland

Se Herland Report TV (HTV) om Norges største maler, Odd Nerdrum dokumentar “Jakten på Nerdrum” med Øde Nerdrum og Jan-Ove Tuv – Hanne Nabintu Herland

Share the article

Herland Report TV (HTV) har den store glede å presentere et eksklusivt intervju om den nye dokumentarserien “Jakten på Nerdrum” om Odd Nerdrums liv, Norges største maler og en av vår tids største kunstnere. Se TV programmet under.

Vi samtaler med sønnen Øde Nerdrum og tidligere Nerdrum elev, Jan-Ove Tuv som forteller om den nye dokumentarserien i seks deler om Odd Nerdrums liv, kunstneriske utvikling, inspirasjonskilder og historiesyn.

Se de unike bildene og hør om denne Norges store sønn. Dokumentarserien er en dannelsesreise som gir et unikt innblikk i Odd Nerdrums liv, mannen som brøt med modernismen og gikk sine egne veier, dit kunsten er tidløs og historien ikke er en fiende.

Klipp fra dokumentarserien, der Jan-Ove Tuv samtaler med Øde Nerdrum om Odd Nerdrum maleriet, Mordet på Andreas Baader.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Serien er produsert av Øde og Bork S. Nerdrum, og vi følger den glitrende Jan-Ove Tuv som fortellerstemme. Dette omtales på ukens TV2 Skavlan, men dypdykket får du på Herland Report TV.

En stor takk rettes til Odd Nerdrum, Turid Spildo, Bork S. Nerdrum, Øde S. Nerdrum og Jan-Ove Tuv for en generøs og åpen kommunikasjon og deling av verdifullt materiale med oss. 

Vi får høre om dokumentarprosjektet “Jakten på Nerdrum” som snart kommer ut på markedet, en fantastisk reise gjennom kunsthistorien der vi – også i det timeslange programmet på Herland TV – får se unike bilder fra Odd Nerdrums liv og livsverk som maler.

Jakten på Nerdrum er en dokumentarserie i seks deler som tar for seg Nerdrums liv og utvikling som maler. Øde Nerdrum og Jan-Ove Tuv reiser til 9 land og 18 byer for å se på malerne, i tillegg til skulptørene, landskapet, filosofien, kunsthistorien og filmskapere som inspirerte ham.

The Golden Cape. Odd Nerdrum.

Serien er laget for å fremheve fagmannen Odd Nerdrum og vi reiser, sammen med Øde og Jan-Ove gjennom historien og får inngående kunnskap om kulturutviklingen i Europa. De møter i hvert program tidligere Nerdrum elever som forteller om denne Norges største maler og hans påvirkning på deres arbeider og inspirasjonskilder.

Den siste episoden handler mer om den europeiske kulturen enn om mannen som vi oppfatter som Norges største maler, Odd Nerdrum, og tar for seg kulturhistorien fra de gamle grekerne til moderne tid.

Vi følger Jan-Ove Tuvs fortellerstemme, lyd og fargekorrigering er ved Øde S. Nerdrum. Manus er skrevet av Bork S. Nerdrum som også står bak filming og regissering av dokumentarserien. Serien er produsert av Øde og Bork S. Nerdrum.

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com