Home » Europe » SE HERLAND TV (HTV): Den ukjente siden ved nylig avdøde Walid al-Kubaisi: Hør ham snakke om den revolusjonerende Jesus Kristus – Herland Report
SE HERLAND TV (HTV): Den ukjente siden ved nylig avdøde Walid al-Kubaisi: Hør ham snakke om den revolusjonerende Jesus Kristus – Herland Report

SE HERLAND TV (HTV): Den ukjente siden ved nylig avdøde Walid al-Kubaisi: Hør ham snakke om den revolusjonerende Jesus Kristus – Herland Report

Share the article

Herland Report TV (HTV): Jesus Kristus er en fantastisk person som nordmenn burde studere og følge. Han er helt annerledes enn mange religiøse vil vri det til, sier forfatter og fritenker, Walid al-Kubaisi. Se programmet her og følg Herland Report TV.

Vi sørger over at Walid al-Kubaisi har gått bort og minnes hans revolusjonære personlighet med en rekke artikler om hans arbeid. I fem Herland Report TV programmer, tatt opp under Walids sykdomsperiode, analyserer han det norske samfunnet og snakker levende om religionens bidrag og verdier.

Walid al-Kubaisi profileres på Herland Report TV “Walid Spesial”, dette er det andre i serien. Vi anser Walid al-Kubaisi som Norges viktigste tenker når det kommer til Midtøsten spørsmål, ikke minst fordi han både behersker i dybden lokalkunnskapen om de indre prosesser i Midtøsten, samt innehar en dyp kulturell forståelse for Europa. Dette gjør ham istand til å se sammenhenger og analysere virkeligheten på tvers av kulturene.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Fra opptakene med Walid al-Kubaisi i et privat hjem i Holmenkollen, Oslo der al-Kubaisi leser fra Koranen og Bibelen. Det flammende bålet symboliserer et brennende Europa som har kastet på bålet sine historiske og tradisjonelle verdier, nå i full splid mellom hvilke verdier man skal ta vare på og hvilken retning kulturen bør styres.

Walid al-Kubaisi snakker om sitt revolusjonerende syn på Jesus og Bibelen i intervjuet og sier at: “Da jeg flyttet til Norge, bodde jeg på Sørlandet der det er mange sekter og menigheter som hver forteller om Jesus på sin egen måte, ofte i svært religiøst språk.
Da jeg leste Bibelen, oppdaget jeg derimot Jesus i lys av min sjel og min fornuft, og forsto at Jesus ikke er den personen som disse religiøse forteller om.

Jesus er ikke en person som forkynner en liten religion, men det han står for er en stor revolusjon – opprør, retteferdighet, skrik, kjærlighet. Jeg ble virkelig imponert.

Og når jeg ser hva som skjedde med Jesus, føler jeg at jeg forstår Jesus mye bedre enn mange kristne, for min Jesus er mye større enn den Jesus de forkynner.

Min Jesus kan leve blant oss her og fortelle oss om hvordan vi kan bli bedre mennesker hvis vi blir inspirert av ham.

Han kan fortelle oss at hele verdens problemer blit løst, bare med litt kjærlighet. Hvis vi fornekter oss selv og ser på de andre, prøver å forstå de andre, ser på dem som likeverdige mennesker i likhet med oss, da er vi virkelig siviliserte mennesker.”

 

The Herland Report, som når millioner årlig både med nyhetssiden og Herland TV (HTV), er kjemisk fritt for den politisk korrekthet og sensur som nå i stor grad preger media. Vi publiserer artikler og TV samtaler med ledende intellektuelle, forfattere, aktivister og andre, rundt tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

Follow The Herland Report news site and pick up articles from leading free thinkers, intellectuals, authors and activists in the West.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com