Home » Family » TV intervju med Niels Chr. Geelmuyden om boken “Pillebefinnende. Hva vet vi om medisinene vi tar?” Herland Report TV på YouTube
TV intervju med Niels Chr. Geelmuyden om boken “Pillebefinnende. Hva vet vi om medisinene vi tar?” Herland Report TV på YouTube

TV intervju med Niels Chr. Geelmuyden om boken “Pillebefinnende. Hva vet vi om medisinene vi tar?” Herland Report TV på YouTube

Share the article

Herland Report TV: “Pillebruken har økt i alle vestlige land og stadig flere friske mennesker spiser legemidler. Men hva vet vi om innholdet i disse medisinene?” sier den kjente forfatter, portrettjournalisten og foredragsholderen Niels Chr. Geelmuyden til Herland Report.

Vi hadde gleden av å ta opp en rekke programmer med forfatteren som våger å snakke om en rekke av de tabubelagte temaene i vår kultur.

Som Norges kanskje mest kjente portrettjournalist, er Geelmuyden vant til å gå nært og stille de vanskelige spørsmålene. Dette gjør han også i de omtalte bøkene som anbefales på det varmeste.

I dette programmet snakker han om den banebrytende boken, “Pillebefinnende. Hva vet vi om medisinene vi tar?” som er utgitt på Cappelen Damm. Hva som skjer når en befolkning oppmuntres til å spise symptomdempende midler uten at vi tilstrekkelig tar inn over oss bivirkninger og dypereliggende årsaker til det markante behovet for piller og legemidler. Kjøp boken her.

Sitat Geelmuyden: “Forbruket av medisiner har jo økt i Norge og alle andre vestlige land. Problemet er jo at det stadig flere friske mennesker spiser legemidler som bærer med seg flere ulemper enn fordeler. Det finnes også mange som har stort utbytte av å spise legemidler og som lever på grunn av dem. Jeg er en av dem. Jeg er nyretransplantert og spiser ni piller i døgnet. De pillene trenger jeg. Men det er helt tydelig at det også dør mange mennesker av legemidler.”

Mer enn noen gang er det viktig å sette seg inn i hva pillene vi spiser inneholder – og maten: Les også Geelmuydens særdeles viktige bok, “Sannheten på bordet” anbefales også, med nøye informasjon om hva som egentlig finnes av giftstoffer i det vi spiser.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet.

Vi har tro på et samfunn som tillater ytringsfrihet og arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten.  Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. 

Herland Report TV har også et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, sex, familie, den åndelige dimensjon, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com