Home » Family » USA Women’s March – rasende hat, grov mangel på respekt for demokratiet preger kjønnsorganfikserte skuespillere
USA Women’s March – rasende hat, grov mangel på respekt for demokratiet preger kjønnsorganfikserte skuespillere

USA Women’s March – rasende hat, grov mangel på respekt for demokratiet preger kjønnsorganfikserte skuespillere

Share the article

Det er helt utrolig. Etter å i årevis bli indoktrinert fra Hollywood om viktigheten av “amerikansk demokrati”, “amerikansk respekt og toleranse” ettersom “den amerikanske kulturen” er det eneste saliggjørende her i verden, så viser det seg altså at Hollywood selv ikke engang respekterer demokratiske valg i sitt eget land. Man respekterer ikke en demokratisk valgt president som majoriteten har ønsket som statsleder.

Jeg tenkte jeg skulle lytte til de intellektuelle argumentene fra disse rasende Hollywood skuespillerne. Alec Baldwins motstandstale mot Trump handlet om at han “måtte tisse”, han snakker om igjen og igjen om dette behovet for “å tisse”, og poenget er altså at han, når talen er over, skulle gå til den russiske ambassaden og “tisse på den”.  Dette er altså en voksen manns beste kort i kampen mot Trump.

Deretter kommer Madonna og sier hun gjerne vil “bombe Det Hvite Hus” der presidenten bor, – for å få drept ham, må man anta. Hun har seriøst vurdert å gjøre dette, sier hun, å bombe huset der presidenten bor som det amerikanske folket akkurat har valgt. Hun går deretter over til å snakke om presidentens kjønnsorgan. Man tror det ikke når man ser det.

Ledende journalister nekter deretter å intervjue Melania Trump, fordi hun “ikke snakker godt nok engelsk” og isåfall må “ha oversetter tilstede”. Melania er tydeligvis ikke “hvit nok” og ubehagelig nok, fra Europa. Det må jo være forferdelig for en amerikaner å støte på noen fra Europa. Man kan lure på hva slags propagandaboble denne typen mennesker lever i. Trumps unge sønn hånes og kalles “den neste high school drapsmann”.

Deretter kommer åpenbart meget rasende kvinnelige skuespillere som ikke kan få snakket høyt nok, – og i full offentlighet – om sine egne kjønnsorganer, mens de banner og roper alle mulige typer ukvemsord og skjellsord, mens de jo vet at dette vises direkte på TV, der millioner av barn sitter og ser på. For en ondskapsfull gjeng med damer.

Hva er det med denne kulturen som stadig degenereres til å handle om kjønnsorganer? Er den eneste verdien vi har igjen det som befinner seg under beltestedet? Disse damene snakker om respekt for kvinnen, – de tilhører selv en industri der man omtrent ikke kan få en karriere uten å stille naken foran kamera. Har noen sett på måten Britney Spears, Beyonce og andre åler seg frem i musikkvideoer, kvinner i BH er tydeligvis malen hos både Hollywood og musikkimperiene i USA, og disse snakker om respekt for kvinnens kropp og kampen mot prostitusjon?

Hvis dette er amerikanernes definisjon av frihet, vil jeg overhode ikke være en del av det. Det er ikke min “Women’s March”.

Stakkars Hollywood – man er sannelig fortapt i sin egen verden av tankekontroll. Ondt er godt og godt ondt, i deres øyne. Man skulle trodd disse grovkjeftede, frekke, respektløse menneskene, så blottet for dannelse og høflighet i det minste respekterte de demokratiske prosessene i USA. Folket har valgt den de ønsket som president, enten enkelte liker det eller ikke. Og det i en tid der ledende amerikanske medier – der over 90 % eies av en håndfull mediehus som dermed styrer omtrent alt som sies om Trump eller hvordan hans utsagn skal tolkes, i et slikt utrolig propagandapreget klima, er det faktisk en revolusjon at han likevel ble valgt. Vanlige amerikanere blåser åpenbart lang mars i hva media sier. De er lei av mainstream-propaganda. Vi i Europa er del av den samme bølgen. I Frankrike ser det nå ut til at Marine Le Pen vinner valget. Vi bare orker ikke mer av de samme gamle, kunnskapsløse politikerne som ikke følger med i tiden snakker og snakker, men ikke løser samfunnets utfordringer, verken flyktningkriser eller andre alvorlige utfordringer. Alt står i stampe, år etter år mens volden og misnøyen vokser.

Graden av hat som rettes mot Trump er bemerkelsesverdig å betrakte. Det er faktisk helt utrolig hvordan man vrir og vrenger på selv de enkleste utsagn. Om man ikke hadde sympati for Trump før, får man det ihvertfall når man ser graden av hets fra elitistiske medier som eies av noen av verdens rikeste menn med armeen av rasende journalister som fullstendig har glemt at deres rolle var å være objektive observatører av virkeligheten. Nå er de soldater i “big brother’s” arme, George Orwell 1984.

Slik ser det altså ut i “det amerikanske demokratiet” 2017 som hevder å både være kristent og sivilisert. Hvilken skam. Her hersker altså mobben i Rom på en måte som bringer til overflaten hvor dekadent og respektløst det amerikanske samfunnet egentlig er. Ikke minst kvinnene. Hollywood industrien, som maser om “amerikanske verdier” og “frihet” og “demokrati” i omtrent annenhver film, støtter altså villig oligarker som Soros når han donerer millioner til å skape sivile uroligheter i USA. George Soros står angivelig bak finansieringen av Women’s March i USA, mannen som også betalte store deler av Hillary Clintons presidentkampanje og er ansvarlig for å finansiere brutale opprør i land etter land. For å si det mildt, det vi har å gjøre med her er alt annet enn demokratiske krefter i Vesten. Det irriterer meg at kvinner lar seg så lett bruke i en slik sammenheng. Vi burde vært smartere.

Jeg har uansett fullstendig mistet lysten til å kjøpe Madonna musikk. Eller se en Alec Baldwin film.

Toppen er George Clooney, som nå hyller Al Qaida affilierte White Helmets i ny film. Hadde han enda gjort det for to år siden, da markedet ikke flommet over av informasjon om White Helmets rå manipulering av barn og aktive deltagelse blant Al Qaida elementer. Men han kommer med filmen nå, vel, antagelig for å vise sin støtte til amerikanernes stadige og årelange hjelp til terrorbevegelser.

Det hele er en stor skam.

 

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

7 comments

 1. Godt sagt. Håper den leses av de rette, men de forstår det nok ikke, en del av problemet som de er.

 2. Spot on Hanne!
  Again and again I wonder if I have landed on a wrong planet.
  At least I see, that I am not alone.

  Thanks Hanne Nabintu Herland, keep on the good work.

 3. Korreksjon: Han er demokratisk valgt, men han har ikke majoriteten bak seg. Han ble valgt på grunn av at han vant the electoral college, altså han vant i flest stater. Han vant ikke majoriteten. Hillary Clinton hadde 3 millioner flere stemmer enn Donald Trump.

  • Hanne Nabintu Herland

   For noe sludder. Amerikanske valg har alltid fungert på den måten, det du her sier er at du ikke respekterer det demokratiske amerikanske valget.

  • Ja, dette er vås. Du respekterer ikke de demokratiske spilleregler slik du argumenterer, ei heller her i Norge der vi på mange vis har samme system ved at en stemme i Finnmark betyr mye mer enn en stemme i Oslo.

 4. Thanks for en insightful article Hanne. Ut is frightening how many people are either brainwashed or bought to weaken democracy. You van hardly believe that we have year 2017.

 5. Den marsjen er den skammeligste jeg noen gang har sett. Det ble demonstrert for kvinners rettigheter, samtidig som Linda Sarsour hadde samlet en gjeng som også deltok med budskapet “innfør Sharialov” – patetisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com