Har feminisme blitt kampen mot mannen? Og kvinnens påkjørsrett? Hanne Nabintu Herland hos TV2 “Snakk med Unni Wiik”

Bokaktuelle Hanne Nabintu Herland, som nå har flyttet tilbake til Norge etter mange år utenlands, er gjest i denne ukens TV2 Nyhetskanalen «SNAKK med Linn Wiik». Se programmet fredag kl 18, 19 og 20:30, samt lørdag og søndag kl 11:30 og 18.

“Der tar forfatteren og samfunnsdebattanten et oppgjør med 70-tallsfeminismen. Herland mener likestillingskampen har blitt en kamp mot mannen og gjort menn til hakkekyllinger for alt som er galt i samfunnet. Jeg mener hun har et godt poeng,” skriver TV2 Nyhetskanalens Linn Wiik.

“Herland mener det har ført til at vi ser på alt kvinner sier og gjør som noe fantastisk, hellig og rent, mens alt menn står for er overgripende, fælt og mindre intelligent.”

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

“Det er lett å trekke paralleller til Metoo-bevegelsen. Der kvinner blir sett på som skjøre vesener som må beskyttes mot den trakasserende, maktmisbrukende mannen,” fortsetter Unni Wiik.

“Og i rettferdighetens navn, i mange tilfeller har det faktisk vært sånn. Jeg mener alle menn som falt etter Metoo, falt fordi de spente bein på seg selv. De falt bokstavelig talt for eget grep.

Herland mener vi kvinner blir onde hvis vi blir mer likestilte nå. At vi i vår søken etter å bli likestilt med mannen, adopterer de sidene vi i årevis har kjempet mot og selv ender opp som maktmisbrukere som snakker nedlatende om det motsatte kjønn,” skriver Linn Wiik på TV2. Les artikkelen i link.

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Årets julegave Det Nye Babylon, Hanne Herland

Kjøp en meningsfylt julegave, TV2 omtalt bok “Det nye Babylon”

Kjøp en meningsfylt julegave, boken Det Nye Babylon, som forklarer hva som gikk galt med …

Jordan Peterson Spiritual Awakening: My psyche was split in two – Herland Report

Peterson has a simple explanation for his extraordinary popularity: In a culture that sanctifies victimhood, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close