Home » Cultural Analysis » Hvis feminisme blir kvinners påkjørsrett, er vi på ville veier – Hanne Nabintu Herland på TV2 “Snakk med Unni Wiik”
Follow Herland Report TV Hanne Nabintu

Hvis feminisme blir kvinners påkjørsrett, er vi på ville veier – Hanne Nabintu Herland på TV2 “Snakk med Unni Wiik”

Like and Share!

Se  TV2 “Snakk med Unni Wiik” med Hanne Nabintu Herland i forbindelse med Jordan Petersons besøk i Norge. Herland er ute med ny bok som omtaler mye av den samme tematikken som Peterson. Boken er omtalt hos TV2 og i en rekke medier, kjøp den hos ARK, i din bokhandel eller her. 

Sitat TV2, der du kan se hele klippet med Herland: “Jordan Peterson har suksess blant millioner av menn. Hvorfor skapes slik furrore når en mann går imot den politisk korrekte tenkningen? Peterson har truffet en nerve i samtida for svært mange – spesielt unge menn.” 

“Men også forfatter og samfunnsdebattant Hanne Nabintu Herland er en stor tilhenger av Jordan Peterson. Hun mener rett og slett at likestillingen har gått for langt – og at den gjør kvinnen ond.”

(Merk: Det jeg sa er at det blir feil hvis feminisme legitimerer kvinnens rett til å gjøre og si hva hun vil, mens mannen blir stemplet som fæl og slem. Hvis feminisme legitimerer kvinnens rett til å være frekk og ond, har vi en forfeilet feminisme.)

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Sitat TV2: – 70-tallsfeminismen har vært feilslått der feminismen i stedet ble en kamp mot mannen, sier Herland. Derfor har vi fått en generasjon som tenker at alt kvinner sier og gjør er fantastisk, hellig og rent, mens alt menn står for er fælt og undertrykkende.

– Vi skal liksom ta mannens rolle der ute – på alle mulige områder. Det fører til slutt til et svakt selvbilde hos kvinnen, rett og slett fordi hun ikke får være stolt av å være kvinne.

Hvis vi legitimerer kvinnens rett til å være udannet, slem og kontrollerende og dominerende, da får til slutt en feminisme som, pussig nok, ser ned på de kvinnelige egenskapene. Den blir kvinnefiendtlig, sier Herland i TV 2-programmet «SNAKK med Linn Wiik».


Like and Share!
The Culture War Hanne Nabintu Herland banner

Check Also

CNN Jeff Zucker bias Trump Herland Report

#DemonizingTrump: CNN JeffZucker runs CNN like Political Campaign #ProjectVeritas

Like and Share!Herland Report: Trump now considers lawsuit Against CNN after Project Veritas exposes a massive …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close