Portrett i BA: Blondine til besvær

 

Er Hanne Nabintu Herland Guds gave til mannen? Eller et gufs fra fortiden? Hun ser ut som Pamela Anderson, der hun sitter. Neglene er lange og velstelte, leppene rødmalte, blikket utfordrende, det blonde hå­ret bølger nedover skuldrene. (Foto: BA)

Hun er feminin, hun provoserer feminister over hele landet, hun kalles reaksjonær, kristenkonservativ, en ekstrem utgave av Siv Jensen, den nye Valgerd Svarstad Haugland.

– Da jeg vokste opp i Kongo, ble jeg truet med kniv mot strupen flere ganger. Jeg opplevde å få løpet på en Kalasjnikov rettet mot pannen, så jeg er hardpannet nok til å ytre meg i den norske offentligheten.

UKORREKT: Når Hanne Nabintu Herland snakker, minner ingenting lenger om Pamela Anderson. Herland banker inn poengene sine, siterer tyske filosofer og polske paver, kritiserer i øst og vest.

Hun er til tider så skamløst politisk ukorrekt at det bare må bli bråk av det. På mandag, 8. mars, ble hun sitert på følgende: «Kvinnedagen bør brukes til å gi mannen en seksuell overraskelse»

– Er du bevisst provokatør?

– Jeg er i opprør mot det norske meningstyranniet. Og jeg er ikke redd uenighet. Uenighet er sunt, sier hun.

Vi sitter i Raadmannstuen, i annen etasje på Kjøttbasaren, et lokale som dyrker det som en gang var. På en måte er dette rommet et bra bilde på Hanne Nabintu Herland. Det fins nemlig nok av dem som mener at meningene og holdningene hennes tilhører en annen tid.

Det er hun som har valgt møtestedet. Hun bruker gjerne dette lokalet til intervjuer og møter. Og dem har det vært mange av de siste ukene.

For halvannen uke siden kom hun med boken «Alarm!» på Luther Forlag, og pågangen fra norske presse har vært enorm.

Les hele intervjuet I BA.

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

New Left Tyranny

NEW BOOK “New Left Tyranny”: Globalist Robbery Capitalism is not the Historical Capitalism that built us

  Herland Report: NEW BOOK “New Left Tyranny. The authoritarian destruction of our way of …

Joseph Stalin was the gold standard of Dictatorship, how to control a nation by fear: Herland Report

Joseph Stalin was the gold standard of Dictatorship, how to control a nation by fear

  Herland Report: Joseph Stalin was the gold standard of Dictatorship, how to control a …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close