Provoserende RESETT om Herland nett-serien SØSTRE på YouTube: Heldigvis for kvinner er menn enkle sjeler – Maria Zahler

Se siste program av SØSTRE her, Herland Report nett-serien som er sett av flere hundretusen nordmenn. Resett skriver provoserende: Heldigvis for kvinner så er menn enkle sjeler. Som Herland sier, får de mat og sex så har de det bra. Jo flere kvinner som forstår dette, desto bedre. Kanskje kan man løse det med enklere grep enn man tror, skriver Resetts Maria Zahler.

Det er ingenting galt i å gjøre noe for å tilfredsstille sin mann, det må ikke få spre seg en oppfattelse at kvinner ikke må ofre noe for å tilfredsstille sin mann. Menn gjør det for kvinner hele tiden, om ikke det handler om sex, så er det noe annet. Menn går ofte langt for å gjøre kvinner lykkelige.

Bodøposten: “..åpenhjertig og rett ut om parforhold, pornografi, selvtillit, helse og kosthold.”

NATT&DAG skriver om SØSTRE: “Enda en klikkvinner fra Herland”.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

De seks kvinnene som deltar i Herland Report TV serien “SØSTRE. Om sex, samliv og selvtillit” er Anne Kristin Hognestad, spesialist i estetisk medisin, eier av Elysium Medical. Line Ekelund, eier av Biotek Academy Scandinavia, internasjonal foreleser i kosmetisk pigmentering. Beate Alstad, klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie, familieterapeut, sexolog og foredragsholder. Mona Hartmann, mentaltrener for toppidrettsutøvere, foredragsholder, eier av Goal Mapping Norge. Gro Elisabet Sille, internasjonal sanger, fiolinist, skuespiller og helsecoach. Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker, forfatter, grunnlegger av The Herland Report.

– Vi ønsker å være andre typer damer enn disse “real housewives”, disse som sloss og sier så mye stygt om hverandre. Vi ønsker å være kvinner som snakker pent om hverandre, vi ønsker å være damer som ikke misunner hverandre, men som heller fremsnakker andre og at vi respekterer at vi er forskjellige.

Zahler: Herland sikter nok til at en del kvinner sladrer, baksnakker og er illojale mot sine medsøstre, og at det rammer kvinnen selv. Kvinners egne fiendtlige holdninger mot hverandre kan være en mye større hemsko for suksess enn det såkalte patriarkatet som det påstås at vi lever i. Noen av oss finner derfor oftere tonen med menn, men det er godt å se Herlands knippe av kvinner som tenker tilsvarende.

Norske kvinner arbeider både ute og hjemme, man skal realisere seg selv karrieremessig, ta utdannelse, være en god hustru og en god mor som håndterer det meste i husholdningen.  Men du kan ikke ha alt. Man må ofre noe. Vil man gjøre karriere, er det vanskelig å være en veldig tilstedeværende mor, skriver Zahler.

 

Mona Hartmann, mentaltrener for toppidrettsutøvere, rådgiver og leder for Goal Mapping Norge. Det første programmet fokuserte på sexolog og famileterapeut, Beate Alstad. I senere program møter vi Mona Hartmann som snakker om hvordan nå dine mål i livet. KLIKK på bildet og se programmet.

The Herland Report, som når millioner årlig, er kjemisk fritt for den politisk korrekthet og sensur som nå i stor grad preger media. Vi publiserer artikler og TV samtaler med ledende intellektuelle, forfattere, aktivister og andre, rundt tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

The Herland Report utvikler nå et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, åndelighet, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER. Be one of them: [wysija_form id=”1″]

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Aftenposten: Det er rasisme å synes synd på mørkhudede: Herland Report

Ny-marxismens 1968ere undertrykker totalitært mangfoldet – Hanne Nabintu

  Herland Report: 1968ere undertrykker totalitært mangfoldet: Det er nå over femti år siden 1968 og …

Hanne Nabintu Herland report

The scientific cure for Depression: Prayer – WND

  Herland Report: The scientific cure for Depression: Prayer. We live in a mainstream culture …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close