Home » Cultural Analysis » Siste episode i nett-serien Søstre (7/7): Hvordan lykkes med parforholdet – Herland Report TV (HTV)

Siste episode i nett-serien Søstre (7/7): Hvordan lykkes med parforholdet – Herland Report TV (HTV)

Herland Report TV (HTV): Vi ønsker å være kvinner som ikke river andre kvinner ned, men respekterer hverandre og snakker pent om hverandre, sier Hanne Herland i dette siste programmet i nett-serien SØSTRE, som er sett av flere hundretusen i Norge.

Den siste episoden fokuserer på sexolog Beate Alstad som snakker om hva som skal til for at parforholdet skal fungere maksimalt. Hva kan vi gjøre for å få ned den høye skilsmissestatistikken?

Kvinners egne fiendtlige holdninger mot hverandre kan være en mye større hemsko for suksess enn mange tenker over. Noen av oss finner derfor oftere tonen med menn, men det er godt å se Herlands knippe av kvinner som tenker tilsvarende, skriver Resett om den populære nett-serien.

Bodøposten: “..åpenhjertig og rett ut om parforhold, pornografi, selvtillit, helse og kosthold.”

NATT&DAG skriver om SØSTRE: “Enda en klikkvinner fra Herland”.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Seks norske kvinner, på toppen av sine karrierer, har tillatt TV kamera å filme deres private venninnesamtaler, der det snakkes åpenhjertig om samliv, parforhold, helse, sunnhet og hvordan ha god selvtillit. Se Herland Report TV (HTV) serien i 7 deler «Søstre. Om samliv og selvtillit».

Vi spør: Hvordan skal vi leve for å få et best mulig liv? Som seer får du et unikt innblikk i “kvinnesamtaler” slik de kan foregå når kvinner er sammen og mange tips fra erfarne kvinner til å styrke vennskap og parforholdet, ha en sunn kropp, et bedre selvbilde og et godt seksualliv, i jakten på det gode liv.

Serien handler om hvor viktig det er å beholde et åpent sinn i møtet med andre, å respektere forskjeller, at kvinner bør heier på kvinner heller enn å motarbeide hverandre, hvordan vi kan styrke parforholdene for å unngå de dramatiske skilsmisseratene.

Den siste episoden fokuserer på familieterapeut, Beate Alstad, som deler av sine erfaringer rundt hva som skal til for å ha et godt parforhold. Sunnhet og helse i både parforholdet, vennskap står i sentrum for samtalene som foregikk på Annen Etage, Continental Hotell i Oslo.

Siste program i nett-serien SØSTRE, som ble filmet på Restaurant Eik, Annen Etage, Continental Hotell i Oslo, vektlegger parforholdet. Sexolog, familieterapeut og homeopat, Beate Alstad står i fokus. Se også Herland Report andre nett-TV programmer med den frittalende sexologen.

The Herland Report, som når millioner årlig, er kjemisk fritt for den politisk korrekthet og sensur som nå i stor grad preger media. Vi publiserer artikler og TV samtaler med ledende intellektuelle, forfattere, aktivister og andre, rundt tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

The Herland Report utvikler nå et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, åndelighet, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller. Se det nyeste programmet med Lillan her.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER. Be one of them: [wysija_form id=”1″]

Herland Report YouTube banner

Check Also

Sexual desire, spontaneity and responsive sex – Maureen McGrath

  Herland Report on responsive sex: When we think about sexual desire, we think about …

The Federal Reserve Cartel: Who owns the Federal Reserve? Herland Report

Ledende medier hovedkilde til Fake News 2011

  Hanne Nabintu Herland: Ledende medier hovedkilde til Fake News: La meg komme med følgende …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close