Søstre (3/7) – Hva er din diamant i livet, hvordan bli lykkelig? Herland Report nett-TV serien svært populær på nettet

Herland Report TV (HTV): Hva er veien til lykke i et hektisk moderne samfunn? Kan man bli lykkelig hvis man bare tenker på seg selv? Hør seks norske kvinner på toppen av sine karrierer snakker åpenhjertig og privat om hva som skal til for å få et godt liv.

Se Herland Report TV (HTV) serien i 7 deler «Søstre. Om samliv og selvtillit». Første programmet fikk over 100 000 views på få dager. Se episode tre her eller nederst i artikkelen. 

Seks kvinner har tillatt at TV kameraer å filmer deres private venninnesamtaler, der de snakker åpenhjertig og rett ut om parforhold selvtillit, helse og kosthold. Vi spør: Hvordan skal vi leve for å få et best mulig liv? Hvor viktig er det å bry seg om andre og delta aktivt i samfunnet for å forbedre den verden vi lever i? Hva er verdigrunnlaget vårt, er vi bare opptatt av selvrealisering og at “jeg skal bli rik”? Gir ensidig selvrealisering lykke?

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Anne Kristin Hognestad, eier av Elysium Medical i Oslo.

I episode 3 samtaler vi med fokus på Anne Kristin Hognestad, eier av Elysium Medical. Hun sier: “Gi mer enn det du krever, da blir du lykkelig. Vi lever i en tid der det er veldig mye fokus på det ytre. Mange opplever at de ikke er lykkelige, higer etter noe nytt hele tiden. Min rolle blir ofte å hjelpe mennesker til å finne ut hva de vil med livet sitt. Jeg stiller ofte spørsmål som er litt utfordrende.”

Les også: NATT&DAG skriver om SØSTRE: “Enda en klikkvinner fra Herland”.

Les også: Episode 2 av nett-TV serien SØSTRE: “Over 100 000 views på få dager”. 

“Jeg har brukt mange år av livet til å finne ut hva som er min diamant. Hvem er jeg blant alle de som finnes på jorda? Hvorfor er jeg født? Hva skal jeg bruke livet mitt til? Hva er min diamant? Det å motivere andre og tørre å utfordre litt er noe som faller naturlig for meg. Det gjør meg veldig glad å få se andre mennesker glade rundt meg, både unge og eldre. Og å ha venninner som heier på en, og ikke dytter en ned.”

“Mor Theresa som var mye i Calcutta sa at hun hadde aldri sett så mange lykkelige mennesker som nettopp der. Selv om de var fattige, holdt de sammen og det var ikke fokus på alt mulig annet. Det å stå sammen og ha et fellesskap å være i, og å ha noen som bryr seg om en, det gjør en lykkelig,” sier Hognestad.

Besøk gjerne Restaurant Eik, Annen Etage på Continental i Oslo. Opptakene ble gjort i disse eksklusive lokalene som ligger sentralt i Oslo, med nydelig mat, rammen rundt en perfekt kveld i Oslo.

I nett-TV serien “Søstre. Om sex, samliv og selvtillit” får du som seer et unikt innblikk i “kvinnesamtaler” slik de kan foregå når kvinner er sammen og mange tips fra erfarne kvinner til å styrke vennskap og parforholdet, ha en sunn kropp, et bedre selvbilde, i jakten på det gode liv.

Serien handler om hvor viktig det er å beholde et åpent sinn i møtet med andre, å respektere forskjeller, at kvinner bør heier på kvinner heller enn å motarbeide hverandre, hvordan vi kan styrke parforholdene for å unngå de dramatiske skilsmisseratene. Vi vektlegger også behovet for et åpent sinn i forhold til helse og kosthold, og hvor viktig det er at man blir det man spiser. Sunnhet, helse og vennskap står i sentrum for samtalene som foregikk på Annen Etage, Continental Hotell i Oslo.

Se program 1 SØSTRE her.
Se program 2 SØSTRE her.
Se program 3 SØSTRE her.

Operasanger, skuespiller, fiolinist og helsecoach Gro Elisabet Sille.

The Herland Report, som når millioner årlig, er kjemisk fritt for den politisk korrekthet og sensur som nå i stor grad preger media. Vi publiserer artikler og TV samtaler med ledende intellektuelle, forfattere, aktivister og andre, rundt tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

The Herland Report har et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, åndelighet, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller (se Herland Report TV med Müller her .

SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER: [wysija_form id=”1″]

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Faith is Scientifically Proven positive effect on Mental Health: Getty Heland Report

Vi minnes i påsken Jesu lidelseshistorie i en tid der så mange lider

  Herland Report: I dag feirer vi Jesu lidelseshistorie midt i en tid der så mange …

Only Debt Forgiveness Can Mitigate Break Down: Herland Report

Only Debt Forgiveness Can Mitigate Break Down – Paul Craig Roberts

  Herland Report: Only Debt Forgiveness Can Mitigate Break Down: Everything accomplished during the Great …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close