Who owns the Federal Reserve? Hanne Nabintu Herland intervju med Klassekampen om White Helmets, Syria Herland Report logo

TV2: En opprører slår til mot 68-ere

 

«68- generasjonen og løssluppenheten deres har skylda for at Norge og resten av Europa er preget av jakten på nytelse og egoisme og at vi her i landet er i ferd med å begå kulturelt selvmord.» Dette skriver Hanne Nabintu Herland i sin nye bok «Alarm – tanker om en kultur i krise».

Kontroversiell

I tirsdagens Tabloid på Nyhetskanalen kommer den kontroversielle religionshistorikeren og medieprofilerte samfunnsdebattant for å utdype sitt angrep på den løssluppenheten som hun mener herjer Norge og resten av Europa.

– Det er på tide å gjøre opprør mot de kulturradikale 68’erne som med sin motstand mot tradisjonelle autoriteter har nedbygget respekten for lærer, prest, politi og familie. Det er et paradoks at Norge som et av verdens rikeste land likevel sliter med store sosiale og medmenneskelige utfordringer. Det er på tide å høyne respekten for den tradisjonelle norske kulturen, sier Nabintu Herland.

Utfordrende innspill

Herland er født og oppvokst i Øst-Afrika og flyttet til Norge som 19-åring. Forlaget skriver om henne: «Det som kjennetegner hennes samfunnskritiske synsvinkel er evnen til å se norske forhold fra et internasjonalt utside-perspektiv, der hun ofte stiller seg kritisk til allment akseptert majoritetsoppfatninger. Hennes innspill kommer gjerne overraskende, fra uvante vinkler og utfordrer til tanke på nytt om etablerte sannheter og fastgrodde holdninger. Hun setter ofte ord på det mange tenker, men få våger å si offentlig».

Se Tabloid på Nyhetskanalen trisdag kl. 18.55 og kl.20.30

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

So many social needs are forsaken to acquire weapons of mass destruction Paul Craig Roberts

So many social needs are forsaken to acquire weapons of mass destruction

  Herland Report: So many social needs are forsaken to acquire weapons of mass destruction: …

New Left Tyranny

NEW BOOK “New Left Tyranny”: Globalist Robbery Capitalism is not the Historical Capitalism that built us

  Herland Report: NEW BOOK “New Left Tyranny. The authoritarian destruction of our way of …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close