Home » Current Affairs » Det skitne rotteracet i media mot Trond Giske, MeToo moten og de nye mediene, Herland Report
Herland Report Newsletter

Det skitne rotteracet i media mot Trond Giske, MeToo moten og de nye mediene, Herland Report

Like and Share!

Klassekampen tar i dag opp i sin papiravis de nye mediene som stiller seg kritisk til dagens propagandapregede forklaringsmodeller i de synkroniserte og samkjørte ledende mediene som Aftenposten, DN, VG, TV2 og så videre.

#MeToo Trond Giske saken ble notorisk og bør studeres i et kritisk lys. Vi ser hvordan  media nå overtar rollen som landets justisinstans på en måte som gjør at rettsstaten trues.

Hvem som helst – og særlig kvinner som ifølge den kulturradikale ideologien automatisk er “ofre” – kan fremsette udokumenterte anklager til medienes applaus, uten at man avventer en kjennelse fra rettssalen. I retten vil som kjent flere sider av saken belyses, og også den anklagede ha rett til å forsvare seg.

Konsensustenkningen i medie-Norge har blitt tyrannisk og det svekker rettsstaten.

Subscribe to Herland Report TV

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report, som når millioner årlig gjennom både artikler og TV kanalen som fremmer samtaler med kjente intellektuelle, aktivister, forfattere og andre. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som gjerne bryter med det politisk korrekte. Hun hevder at en liten ekstremliberal elite med lav respekt for folket styrer våre demokratier i en autoritær retning. www.theherlandreport.com

 

Hege Storhaug oppsummerer situasjonen temmelig treffende til Klassekampen:

– Norske medier driver ikke direkte med fake news. Problemet er alt de ikke forteller.

Man unnlater altså å vise flere sider av saker, og repeterer til det kjedsommelige de samme ideologiske narrativer vi har hørt i over tredve år. I en rekke aviser er det også de samme kommentatorene som sitter på stillingene i årtier, uten å fornye seg. Det er overhode ikke rart at denne typen 1980-talls nedstøvede mediekontorer ikke makter å beskrive dagens virkelighet. Det utdaterte ideologiske kartet stemmer ikke med terrenget, for å sitere Michel Houellebecq.

Dessverre var jeg i USA under Trond Giske saken, ellers ville Herland Report definitivt forsvart Giske og stilt et temmelig kritisk lys rundt fenomenet at mainstream media nå overtar rollen som landets justisinstans. Hva trenger vi domstoler til, nå for tiden? Aviser dømmer samkjørt folk basert på tilfeldige anklager fra kvinner lenge før noen rettssak er blitt holdt.

De politiske krefter som lenge har ønsket Giske fjernet, lyktes nå ved hjelp av den amerikanske MeToo moten (igjen, Amerika definerer hva VG, Aftenposten, DN skriver om…). Ingen forsvarer utroskap eller overgrep mot kvinner, hvis det var dette Giske var skyldig i. Men skal vi fjerne politikere som eventuelt har vært utro eller flørtet med damene, skal nok flere enn Giske gå?

Tanken med MeToo var for øvrig opprinnelig god. Kvinner skulle nå si ifra hvis de ble voldtatt eller misbrukt seksuelt eller ble utsatt for andre straffbare forhold fra onde menn. Men MeToo bevegelsen har blitt kvinners rett til å fremsette udokumenterte anklager som ukritisk refereres til i mediene lenge før saken har kommet opp i en domstol og de ulike sidene er blitt belyst. MeToo har blitt kvinners rett til å si hva som helst, uten å måtte dokumentere sannhetsgehalt – de uverifisert historiene bifalles ukritisk i mediene.

Et klapp på låret eller en seksuell invitasjon for tyve år siden blir fremstilt som om det var en straffbar handling. Det har derimot aldri vært straffbart å prøve seg på en dame. Og vi kvinner er ikke Bambi som ikke kan si ifra hvis vi ikke ønsker å bli med opp på rommet. Så svake har vi da aldri vært.

Klikk på bildet og se en av Pål Steigan samtalene på Herland Report TV Kanalen.

Kvinner må derimot ta seg sammen og oppføre seg ordentlig, ikke komme tredve år etter og klage på et klapp på låret. Ble man voldtatt, stiller saken seg helt annerledes. Men har Giske voldtatt noen?

Hvilken straffbar handling har Giske foretatt, om jeg tør spørre? Jeg gleder meg til å få vite hva rettssaken vil avdekke. Likevel kjører mediene et ensidig løp, i tråd med de sleipe politiske eliter i Arbeiderpartiets ønsker?

Endelig ble man kvitt Giske?  Det er dette vanlige folk snakker om, som ikke står i avisene, de lurer på hvem som nå blir nestsleder i Arbeiderpartiet. Hvem tjente på å få Giske ut av veien?

“Ja, ja,” sier jo folk, “der ble Støre kvitt Giske og fikk god drahjelp fra alle de etablerte avisene.” Omtrent alle er jo klar over maktkampen mellom fraksjonene i Arbeiderpartiet, og nå vant globalist-elitistene. Dette ser jo folk, som slett ikke er så dumme som de ledende redaktørene i våre aviser sitter på sine kontorer og tror.

Jeg skulle gjerne likt å ha Trond Giske i stolen på The Herland Report, hvilket samfunn er vi i ferd med å få dersom det er så lett å politisk iscenesette å fjerne en politisk motstander? Alle fikk da med seg Hadja Tajik’s opptreden der hun listet opp alt som var galt med Giske, man trenger ikke å være profet for å forstå hvem som sto bak mediekjøret mot mannen. Hvem tjener på hans fall?

Og hva jeg forstår, har Giske ikke brutt norsk lov. En klapp på låret må da kvinner tåle, eller ønsker vi at all flørt skal forsvinne fra Norge? Hvem tør flørte etter dette, det går allerede gjetord om de trøtte julebordene i desember der menn ikke lenger våger å se på en dame, av frykt for at hun skal ringe VG og hevde: “Han så på meg på en upassende måte”, og mannen dermed miste jobben av mediekjøret.

Dette kan lett virke motsatt og ødelegge kvinners mulighet til å bli ansatt i en rekke stillinger, siden menn nå har fått bevist konsekvensene av udokumenterte påstander i media. Hvem tør nå ta en jobbreise eller et internt møte med kun en kvinnelig kollega etter dette? For kvinners del kan man bare si: – Snakk om å sparke beina under sine egne interesser.

Media som dommer er et lovløst samfunn der fremsettelse av anklager er nok for å ødelegge en manns karriere.

Alt dette ser vi andre. Og blir bare enda mer lei de ledende mediene som taler i flokk enten de heter Aftenposten, VG eller TV2. Du hører jo det samme i alle kanaler. Og vi andre har gode peilere inn i miljøene, bare så det er sagt. Svært mange journalister er meget forbannet på de autoritære trendene og føler seg strupet. Man sier at på journalisthøyskolen ble man opplært i etikk, for deretter å erfare at lite av det man lærte praktiseres i avisene. Å belyse en sak upartisk fra flere sider, for eksempel.

Flere gode journalister ønsket å dekke Giske saken fra en annen vinkel, men fikk munnkurv i sine redaksjoner, med krav om å “kopier det du ser Aftenposten skriver”. Og hvis jeg nå får emailer fra ledende redaktører – som jo er vanlig – med nærmest krav om å komme med navn og adresse på disse journalistene, la meg på forhånd minne om #kildevern. Den ensidige dekningen av Giske saken var et forkastelig eksempel på nettopp behovet for nye medieledere i landets aviser.

Sakset fra Klassekampen i dag:

Også Hanne Nabintu Herland har de siste årene utviklet en egen mediekanal. «The Herland Report» er en kombinert web-tv-kanal og nettavis, som ifølge slagordet blir sett og lest av millioner av mennesker. Prosjektet består først og fremst i en rekke lange intervjuer.
– Vi har så mange spennende stemmer i Norge. Jeg vil løfte fram dem som ikke kommer til orde i de store mediene, sier Herland.
De siste månedene har hun intervjuet blant andre artist Hans-Erik Dyvik Husby, tv-kjendis Kari Jaquesson, Pål Steigan, tidligere kongressmedlem Ron Paul og den høyreradikale provokatøren Milo Yiannopoulos. Herland er blant dem som drar kritikken mot tradisjonelle medier lengst.
– Amerikanske medier eies av en liten økonomisk elite som også eier landets våpenindustri. Krigsretorikken
fra disse mediene kopieres ukritisk, hver eneste dag, i norske medier.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER. Follow the trend and be one of them:


Like and Share!

Check Also

Jurgen Habeman THoughtCo Herland Report

Famous atheist fights for Christian ethics, Jürgen Habermas – Nabintu, WND

Like and Share!Sunday on Herland Report: What happens when a leading, atheist thinker changes his …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close