Forhåndsomtale av ny bok, stort intervju samt kronikk i dagens DAGEN – Hanne Nabintu Herland

Det var en glede å tilby forhåndsomtalen av min nye bok, “Det nye Babylon” til avisen DAGEN, som har store oppslag i dag om dette. Du finner også et intervju der jeg både snakker om mine år i utlandet som har vært meget berikende, men også om selve boken som lanseres i dag.

Boken er omtalt hos TV2 og i en rekke medier, og 1200 bøker ble solgt fra forlaget på få dager.

Avisen inneholder også en skarp kronikk der jeg ser på hvordan vi de senere årene har omdefinert hva ytringsfrihet egentlig betyr, hva toleranse egentlig er, hva det vil si “å være fri” samt hva det egentlig betyr å være liberal.

Kjøp DAGEN og følg debattene som kommer der.

“Det handler om Norges fremtid, om vår kulturs overlevelse i en tid der verdens eliter stadig ønsker mer globalisering og institusjonalisering.” Kjøp Hanne Nabintu Herlands nye bok hos ARK, hos din bokhandler eller her. 

I Det nye Babylon. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten.

De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering.

«Det er ikke de kriminelle som er den egentlige faren, men den nasjonale galskapen, skapt gjennom en bevisst metodisk nedbryting av hva som er rett og galt.» Stortingspresident Carl J. Hambro, I saw it happen in Norway, 1940

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

VIKING TV series on YouTube Hanne Nabintu Herland Report Lars Magnar Enoksen

Check Also

Ny bok ute i USA "New Left Tyranny" om hvordan 1968erne ble det nye tyranniserende borgerskapet: Hanne Nabintu Herland

Ny bok ute i USA “New Left Tyranny” om hvordan 1968ernes partnerskap med grovkapitalismen ble det nye tyranniserende borgerskapet – Hanne Nabintu

  Herland Report: Ny bok ute i USA og i 60 land internasjonalt fra bestselgende …

New Left Tyranny, by bestselling author Hanne Nabintu Herland

New book from bestselling author Hanne Nabintu “NEW LEFT TYRANNY” explains Western downfall

  Herland Report: New book from bestselling author Hanne Nabintu NEW LEFT TYRANNY: At the …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close