Home » Current Affairs » 17 mai, Norge: Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – Herland Report

17 mai, Norge: Vi feirer nasjonalstaten, fedrelandet, selvstendigheten, vikingtiden og den historiske norske kulturen og “Gud signe vårt dyre fedreland” – Herland Report

Like and Share!

Vi feirer Henrik Wergeland, den norske selvstendige bonden, vi feirer fiskerne langs kysten, oljearbeiderne, båtrederne som skapte arbeidsplasser for titusener av nordmenn.

Vi feirer vikingtiden og historiske ekspansjonsfaser der vår kultur formet Europa, vi feirer de dyktige handelsmenn som bragte velstand til landet, de verdenskjente nordmenn slik som Fridtjof Nansen, Edvard Grieg, Henrik Ibsen og Ole Bull.

Vi feirer fjord og fjell, dype daler og vakre bygder, vi feirer et norsk folk som reiste seg opp mot overmakten og betød noe da det virkelig gjaldt i historien.

Vi feirer et folk som krevde sin selvstendighet da internasjonale krefter forsøkte å legge oss under deres utnyttende åk.

La oss reise oss opp og igjen stå sammen om å bygge dette landet også for fremtidige generasjoner, i styrke og ikke veikhet, i mot og ikke feighet, i tro på likeverd og ikke elitenes maktmisbruk, med god arbeidskultur og ikke latskap, med ærlighet og redelighet, innovativitet og tro, i respekt for andre nasjoners rett til nasjonal suverenitet og kulturell selvråderett akkurat slik vi krever respekt for vår egen nasjons selvstendighet og Norges kulturelle selvråderett.

La oss vekke den norske vikingen og igjen demonstrere for verden at Norge har sterke menn og sterke kvinner som ikke lar seg kue til taushet i tider som vår egen.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:


Like and Share!
Herland Report TV banner

Check Also

Brenda Caldwell Hope Herland Report

Aggressive secularism persecutes Christians in Europe, Sergej Lavrov

Like and Share!It is remarkable to see how Russian Foreign Minister, Sergej Lavrov is vocal …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close