Home » Current Affairs » Herland Report internasjonalt gjennombrudd: Samtaler med senatorer, ledende advokater, journalister – Hanne Nabintu Herland
Herland Report Paul Craig Roberts quote ad

Herland Report internasjonalt gjennombrudd: Samtaler med senatorer, ledende advokater, journalister – Hanne Nabintu Herland

Share this article!

The Herland Report står midt i et internasjonalt gjennombrudd i disse dager, nå også på reise i USA med opptak av landets viktige senatorer, CIA ledere, ledende advokater, professorer, journalister, CIA og NSA direktører, ledende såkalte “whistleblowers” eller varslere, kjente psykologer.

Vi samtaler også med president Trump venner som ofte er sammen med ham i det Hvite Hus, samt Black Lives Matter ledere. Herland Report samtaler også med Judicial Watch lederne der de blant annet bidrar med sjokkerende opplysninger om omfanget rundt Hillary Clinton skandalen og den notorisk-korrupte praksis med “pay for play” i Clinton Foundation. 

En rekke kjente forfattere publiserer nå jevnlig sitt stoff på Herland Report, nå også varslere, journalister, tidligere CIA direktører og andre ledende amerikanere. Det er meget hyggelig for oss å erfare denne typen bredt kontaktnett og internasjonalt gjennombrudd.

I USA opplever vi et land i dyp krise. Fordi USA i stor grad styrer Norge og den europeiske utviklingen utenrikspolitisk og ideologisk, fokuserer vi nettopp på å avdekke maktforhold og trender i USA. 

Vi får et unikt innsyn i maktkonstellasjoner i landet bak mediefasadens overfladiske “smoke screen”, og er takknemlig for å være blant gode venner idet vårt ønske er at USA skal lykkes i å lede Vesten inn i nye tider der sentrale vestlige friheter styrkes.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Lederne for Judicial Watch, kanskje landets viktigste organisasjon i arbeidet med å avdekke korrupsjon, saksøker staten for å få frigitt hemmeligholdte dokumenter som de mener tjener offentlighetens interesse å ha innsyn i. 

Den stadig økende bruken av hemmeligstemplet kommunikasjon gjør det mulig for politikere og andre i maktapparatet å unnlate å informere offentligheten om viktige prosesser som angår demokratiet. Judicial Watch arbeider i dette feltet.

De forteller at det som skjer i dag er et høyst alvorlig pågående kuppforsøk mot presidenten, i en stat der det militære og armeen ikke lenger adlyder presidentens ordre. Dette så vi da president Trump beordret sine styrker ut av Syria i desember, og intet skjedde, – et av tegnene på den dype splittelsen.

Les også: Judicial Watch om sammenblandingen av interesser i Clinton Foundation der Norge ga mest, Herland Report

Judicial Watch var ledende i avdekkingen av Hillary Clintons emailer som dokumenterte skandaløse løgner og korrupsjon «pay for play» systemet via Clinton Foundation.

Les også: Wikileaks og Judicial Watch 2014, 2015: Lekket DIA rapport betegnet Al Qaida grupper i Syria som “våre samarbeidspartnere” – Herland Report

Her var Norge også som kjent meget aktiv i betydelige donasjoner til Clinton. Naturlig nok kommer Clinton til Norge 8 mars på “kvinnedagen”, typiske tiltak man «kjøper seg» ved den type millard-donasjoner slik Dagbladet avdekket.

At norske AP kvinner synes det er festlig å få besøk av en av vår tids mest notoriske politikere og en løgner av skandaløse dimensjoner, sier sitt om hvor nedsnødd norske feminister er. Dette er kvinnen som jublet og lo da en statsleder ble brutalt myrdet, mens millioner av dollar rullet inn på Clinton Foundations konto.

Kvinnedagens forkjempere er altså dumme nok til å være stolte av å få besøk av Libya krigens bøddel som tjente millioner via “pay for play” systemet til Clinton Foundation i perioden. Og hvis det hevdes at dette “visste man intet om”, så må man sannelig lenger på landet med den. Informasjonen er kun et tastetrykk unna og vel beskrevet i myriader av artikler.

Kvinnedagsfeministene i Arbeiderpartiet (vi leser at Hadja Tajik skal nyte 8 mars dagen sammen med Hillary Clinton) vet enten intet om verden, – og danner dermed bunnsjiktet hva gjelder kvinnelig dumskap og mangel på intelligens; eller man forstår hva man gjør – og bekrefter dermed sin plass i toppsjiktet hva gjelder korrupsjonsvillighet for å få makt og posisjoner internasjonalt. Hele poenget med “pay for play” er at de som er med på leken, underholder Hillary Clinton og betaler inn til Clinton Foundation deretter får favør og fine posisjoner i internasjonale stillinger,  noe vi har lagt merke til at særdeles mange nordmenn får om dagen.

Det er høyst merkverdig at ingen ledende medier i Norge har forfulgt disse sakene, etter at Dagbladet gjorde sitt fantastiske arbeid noen år tilbake. Er vi ikke interessert i å avdekke internasjonal korrupsjon lenger? Tydeligvis ikke. Hvorfor skriver ikke journalister om denne typen saker? “Noen” la tydeligvis lokk på saken den gangen, og Norge er – bare så vi vet det – i ferd med å få et solid rykte internasjonalt som et korrupt land som gjerne “betaler penger til viktige amerikanske organisasjoner for å kjøpe seg innpass i maktens kretser”.

Vi tar opp dette problemet med ledende advokater, senatorer og en rekke andre ledende amerikanere, programmene kommer utover våren. Igjen en stor takk til Dagbladet for glitrende arbeid den gangen Clinton Foundation var sak hos dem.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER. Follow the trend and be one of them:

Check Also

Hassan-Rouhani-offers-condolences-to-Soleimani-family iran

The West keeps silent about Islamic Persecution of Palestinian Christians #Iran

Share this article!  Herland Report: The past years, we have seen a near genocide of …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close