Home » Cultural Analysis » Herland Report TV med Lill May Vestly: Rasende oppgjør med den destruktive, kvinnefiendtlige feminismen som skaper lavt selvbilde

Herland Report TV med Lill May Vestly: Rasende oppgjør med den destruktive, kvinnefiendtlige feminismen som skaper lavt selvbilde

Herland Report TV (HTV): Etter 40 år med såkalt kvinnefrigjøring får ikke kvinnen være verken kvinne eller mor, – før fikk hun ikke jobbe ute, nå får hun ikke være hjemme. Kvinnen har endt opp som kjønnsnøytral konkurrent i knallhard kjønnskamp, med skilsmissestatistikk på 35%, verdensrekord i sykemelding og Nav som ny forsørger, sier Lill May Vestly. Se programmet her eller nederst i artikkelen.

Hun mener at det er helt utrolig at det ikke fremmes mer kritikk mot 1968’er feminismen som har kullseilet fullstendig og skapt så mange kvinner i Skandinavia med et lavt selvbilde, som alltid tror at menn “er imot dem” og gir seg selv den kroniske taperrollen – og offerrollen – i samfunnet. Se Vestly i samtale med Hanne Nabintu Herland.

Vestly er kjent som grunder med ledererfaring fra næringslivet, “husmor fra Sørlandet” og er revolusjonær i protesten mot 1970-talls feminismen, som hun stempler som mannssjåvinistisk.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

På sjekkemarkedet har kvinnen blitt tildelt rollen som en rå, dampende biff på tilbud, men i det sosiale systemet er hun et kjønnsløst vesen. Hun skjønner ikke opp ned på en mann, har hjertet fullt av brutte relasjoner, og nattbordskuffen fullt av substitutter.

Og når natten kommer tenner hun på mannen som hun demonstrerer imot om dagen.

Det rigide meningstyranniet som feminismen i dag representerer, ender opp med å virke kvinneundertrykkende og kvinner får nærmest ikke lov til å dyrke sin feminine identitet. Vi tar oppgjøret med den sinte feministen.

Dagens groteske kvinneideal er en kjønnsnøytral mann, radikalfeministisk oppmuntret fra alle kanter til å prioritere seg selv foran alt og alle, og kvitte seg med mann og barn.

Den moderne kvinne er full av selvmedlidenhet, og tror hun er undertrykt og fortjener særfordeler, at hun er bedre enn mannen, men at kjønn ikke finnes.

At kjønnsforskjeller bare er kulturelt betinget, tilhører ideologi og ikke vitenskap. Feminisme er blitt til egoisme, ansvarsfraskrivelse og likhetstvang.

Det er på tide å tenne opp bålet fra 70-tallet, og brenne det ekstremfeministiske korsettet. Innerst inne håper hun at noen skal gi henne oppmerksomhet for den kvinnen hun tross alt er.

Vi trenger et vestlig paradigmeskifte for kjønnsforståelse, og en ny familiepolitikk som anerkjenner kjønnsforskjellen, og respekterer individets selvbestemmelse.

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. The Herland Report ser den tradisjonelle Høyre-Vestre aksen som utdatert fra 1990-tallet, da den har mistet sin evne til å kategorisere virkeligheten og de politiske drivkrefter i Vesten. 

The Herland Report har oså et “Livsstil” segment der vi tar opp tema knyttet til samliv, sex, familie, den åndelige dimensjon, helse og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Dette og mye mer vil tas opp her og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER. Follow the trend and be one of them:

Herland Report YouTube banner

Check Also

Hans-Erik Husby kritiserer media Hans-Erik Husby Hank Von Hell Herland Report

Hank von Helvete – Hans-Erik Husby kritiserer media for Illiberal utvikling

Herland Report: Hans-Erik Husby kritiserer media: Husby, alias HankVonHelvete, tidl. frontfigur i death punk bandet, …

Dr. Ron Paul Hanne Herland Report Interview

Dr. Ron Paul Liberty Report: The Federal Reserve System will Fail

  Herland Report: We sat down with Dr. Ron Paul, founder of The Liberty Report …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close