Home » Current Affairs » Herland Report TV: Medienes rolle er å skjule for befolkningen hva som egentlig skjer i krigene i Midtøsten? – Kari Jaquesson
Herland Report TV: Medienes rolle er å skjule for befolkningen hva som egentlig skjer i krigene i Midtøsten? – Kari Jaquesson

Herland Report TV: Medienes rolle er å skjule for befolkningen hva som egentlig skjer i krigene i Midtøsten? – Kari Jaquesson

Share the article

Vi snakker med Norges fitness coach-dronning og TV personlighet, Kari Jaquesson om Syria og Libya og krigene i Midtøsten. Hva skjedde bak medienes fasader? Hvorfor stiller flere og flere seg kritisk til den amerikanske narrativen og virkelighetsoppfatningen? Og hvorfor får vi bare presentert synsvinkelen til de ultrarike i USA?

Jaquesson hevder at vi er utsatt for grov mediemanipulasjon der moderate muslimske grupper i Midtøsten demoniseres, mens Al Qaida affilierte grupper paradoksalt nok hylles. Er medienes rolle å skjule for befolkningen hva som egentlig skjer? 

Sagt om Prosjektet Herland Report nyhetssiden og TV kanalen på YouTube, som når millioner årlig: «Revolusjonerende» Pål Steigan, steigan.no – «Noe helt nytt i Norge» Kari Jaquesson – «Kjemisk fritt for politisk korrekthet» Halvor Tjønn – «Frisinnede programmer» Hans-Erik Husby, alias HankVonHelvete – «Radikale WEB TV samtaler som gir ny kunnskap» Walid al-Kubaisi

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall sett fra et annerledes perspektiv, kjemisk fritt for politisk korrekthet og den politiske sensur som nå i stor grad preger media.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. 

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema fra andre synsvinkler. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

The Herland Report foretrekker intervjuobjekter som tilhører gruppen Vestens nytenkende intellektuelle som ikke sitter fast i fortidens utdaterte ideologier og unyttige utopier som har gitt oss den type krigslandskap vi befinner oss i dag, både sosialt, kulturelt og på den internasjonale scene.

Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com