NRK Trygdekontoret med tøffe testosteron gutter uten feminin veikhet: Thomas Seltzer og Ken Ring: Sverige er tapt, tidsspørsmål før åpen krig, Herland Report

Tøffe gutter med testosteron tar opp tøffe tema. Og Norge trenger tøffe menn som snakker om det som virkelig gjelder. Full ros til mannfolk som Thomas Seltzer, åpenbart en mann med baller og det er det jo ikke mange menn som har i dagens Norge. De fleste feiger unna av frykt for alt fra a til å. I gamle dager hadde man sagt “en gjeng med kjerringer”.

Der vi mister testosteronet, mister vi evnen til å beskytte både kvinner og barn og befolkningen, sier en kjent forfatter vi snart skal publisere på Herland Report. Og han har rett. “Kjerringer” vil ha fred ved å bruke feighet, mildhet og grenseløshet som våpen. Vi har til gode i historien å se at et slikt forsøk lykkes.

Trygdekontorets mannfolk, jeg sikter til Thomas Seltzer og Ken Ring, (KLIKK PÅ LINK OG SE PROGRAMMET) har våget det nesten ingen våger i dette feminine landet med sin milde og snille femifeighet: Å snakke om det alle vet: Sverige er tapt og det er bare et tidsspørsmål før åpen krig i gatene.

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Klikk på bildet og se programmet hos NRK. Ekte testosteron mannfolk snakker om verdens realiteter slik samfunnet virkelig er utenfor feministenes og kjønnsforskningens drømmeverden. NRK Trygdekontoret.

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report, som når millioner årlig gjennom både med artikler, intervjuer og politisk analyse, samt Herland TV (HTV) som fremmer samtaler med kjente intellektuelle, aktivister, forfattere og andre. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som gjerne bryter med det politisk korrekte. Hun hevder at en liten ekstremliberal elite med lav respekt for folket styrer våre demokratier i en autoritær retning. www.theherlandreport.com

Alt er feminint, nå til dags. Debattene i Stortinget er feminine, alle er fulle av følelser, ministrene er feminine, menn går med barnevogn, til og med Statoil skifter nå navn til Equinor for å virke enda mer feminine enn de var med rosa logo. Man skal nå “feminint” skjule at man er et oljeselskap, for det er så “forferdelig maskulint, huff og huff”? Kvinner vil “change the world”, men i realiteten blir alt bare verre jo flere kvinner som kommer inn i disse stillingene.

Statoil fjerner altså logoen som er kjent over hele verden som et trademark på god kvalitet og erstatter 50 års arbeid med å brande Statoil internasjonalt med et merkelig ord som ingen engang klarer å uttale. De skal nå hete noe som minner om “equality” og “likeverd mellom kjønnene”? La meg gjette at en kvinne står bak forslaget, og at kvinner og feminine menn har drevet forslaget igjennom. Igjen, disse myke kvinner som du finner absolutt overalt.

Oljeindustrien er jo nettopp de facto industrien som hele Norges velferdssystem hviler på der omtrent halve arbeidsstyrken i landet vårt nå er på trygd i en eller annen form. Man vil gjerne ha oljepengene inn i statskassen for å kunne finansiere trygda – apropos et hovedpoeng i Trygdekontoret som ledes av testosteronmannen Thomas Seltzer, men det skal skjules, absolutt skjules at det er her velferden brukes som metode til å søvndysse det norske folk.

Vi bygger ikke veier, har Europas dårligste infrastruktur, det tar laksebilene 15 timers kjøring å komme fra kystområdene og inn til Oslo. Vi   har ikke engang firefeltsmotorveier mellom de store byene. Og det skjer i et land som påstår seg å være “feminint grønt og naturvennlig”, her spys eksos fra hundretusenvis av biler som går ut av landet med fisk og andre råvarer, der de kjører på kjerreveier fra 1800-tallet og kommer nesten ikke frem.

Den svenske varsleren, hip-hop artist og ekte mannfolk som våger å snakke om problemene, i motsetning til feminine svenske politikere som stikker hodet i sanden og velger feighet, Ken Ring: – Jeg har begynt å tenke på å flytte til Afrika. Det er tryggere der. Min sønn på 9 år og han sa til meg: – Hvorfor er det farligere i Hesselby, Sverige enn i Nairobi enn her? Jeg tror at det er for sent, at løpet er kjørt. At i løpet av tyve år har vi åpen krig i gatene i Stockholm.

I nord har det ikke vært bygget jernbane omtrent siden Hitler forlot landet. Og vi kåres stadig av FN (organisasjonen som er verdenskjent for korrupsjon) som verdens rikeste land, og fordelt på en minimal befolkning sier det seg selv at man dermed scorer høyt.

Det norske folk er ikke rike, men den norske stat er styrtrik. Hvor blir det så av pengene?

Og våre politikere donerer stadig milliarder etter råd fra lobbygrupper og andre som gjerne vil ha pengene våre: Korrupte Clinton Foundation, regnskog i Brasil og så videre. Pengene går altså ikke til å bygge opp landet, men til politikeres forlystelse slik at de kan få fine stillinger i utlandet etter endt politisk karriere i Norge? Eksemplene er mange og stygge.

Og når Hillary Clinton ikke vant valget, avsluttet Norge temmelig raskt sin støtte til Clinton Foundation. Man kunne ikke kjøpe seg flere fordeler ettersom Clintons tid i politikken var over?

For å si det mildt: Det norske folket må våkne. Og reagere. STATEN er rik, men befolkningen i Norge lever med Europas dyreste mat, økte strømpriser, fattigdommen vokser blant de lavere klasser – les NAV avhengige – og våre feminine politikere jobber i snilefart mens de spiser “bløtkake i Stortingscafeen” og diskuterer så politisk korrekt at man kan bli kvalm hva som “bør gjøres i feminismens navn med landet vårt.” Hva er egentlig feminisme, det blir det neste spørsmålet. Den “feminismen” vi lever med i dag står langt fra den opprinnelige feminismens målsetning, og representerer omtrent det motsatte av ideologiens opprinnelige verdier. Men det skal vi ta opp i en annen artikkel.

Poenget er: Der vi mister testosteronet, mister vi evnen til å beskytte kvinnen og befolkningen, sier en kjent forfatter vi snart skal publisere på Herland Report. Og han har rett. “Kjerringer” vil ha fred ved å bruke feighet, mildhet og grenseløshet som våpen. Vi har til gode i historien å se at et slikt forsøk lykkes.

Alt dette har altså med NRK Trygdekontorets mannfolk å gjøre. For Trygdekontoret har våget det nesten ingen våger i dette feminine landet med sin milde, snille feighet og sladder bak ryggen til folk: Å snakke om det alle vet: Sverige er tapt og det er bare et tidsspørsmål før vi har åpen krig i gatene.

Dette er det svenskene ga til innvandrerne de tok inn, et håpløst samfunn som snart er verre enn de verste forhold blant den korrupte eliten i Afrika. Korrupsjon er som kjent Afrikas svøpe, her hjelper jo land som Norge godt til gjennom den notoriske bistandspolitikken som deler ut milliarder til korrupte land, også aid-industrien er som kjent drevet frem av feminine personer som ikke forstår verken Afrika eller realitetene der.

Sveriges kanskje mest kjente hip-hop artist, Ken Ring forteller på Trygdekontoret om et land og bydeler gjennomsyret av gjengkriminalitet, drap, håpløse forhold for andregenerasjons innvandrere, forsteder med egne soldater som beskytter bydelen mot politiet, at 12 åringer ligger i gatene og skyter heroin, at Sverige er et senter for narko og våpensalg i hele Skandinavia, at 6 åringer vokser opp uten håp.

Ken Ring kommer selv fra disse forholdene og tar bladet fra munnen og snakker om problemene, for å gjøre oppmerksom på elendigheten som ingen av de feminine svenske politikerne våger å ta tak i der de sitter bak murene i sitt feminine parlament og snakker om alt annet enn det som egentlig gjelder. For ikke engang å nevne feministiske kjønnsforskere. Les for øvrig Edgar Paasches bok “Det feministiske manifest. Sannheten om vår tids mest demoniserende ideologi”.

Takk Gud for testosteron som det vi ser hos Ken Ring. Og mannfolk som Thomas Seltzer. Jeg er skikkelig imponert over gutta, som vi trenger flere av.

La oss så høre hva Sveriges store varsler og hip-hop stjerne, Ken Ring har å si om de svenske forholdene, temmelig korrekt sitert:

Sverige var et helt annet samfunn da jeg vokste opp. I dag er det en åpenlys gangsterkrig. Jeg har selv 18 kanskje 19 venner som har blitt drept.  Det er en annen virkelighet i Sverige i dag. Jeg har hele tiden sagt at det er ikke lenge før vi får murer som bygges for å beskytte folk i Stockholm fra dette.

Man lærer ikke lenger familieverdier, det er så mange fristelser, du vet, i forstadene er det lett å tjene penger. Hele Sverige reiser dit for å kjøpe våpen og narkotika, dette er en av grunnene til at det blir verre og verre. Det finnes ingen hjelp og få, det er en håpløshet på en ny måte.

Dette handler ikke om innvandrere for flyktninger kommer ikke til våre områder. De jeg kjenner er de som er født i Sverige, det er andre generasjonsinnvandrere. De som nå skytes i hodet er våre brødre og søstre som vi har vokst opp med.

De glemmer at når man tok inn en innvandrer på 1970-tallet, så tenkte man at det var en innvandrer. Man glemmer at hun fikk fire barn, de fikk hver sine fire barn…man regner det i økonomi, men man glemmer at den ene millionen innvandrere blir til flere millioner. Da ble det mye mer kostnader enn de hadde regnet med. Da jeg var barn, var det penger til alt, i dag finnes det ingenting.

I dag er det åpent narkotikasalg på torget. Politiet får ikke lov til å komme dit. Vi har våre egne soldater, våre spanere som står på taket, spaner etter politibiler og ser at kommer det en politibil så stoppes den. Og ambulansen. Er noen syke, får ikke engang ambulansene komme dit.

Det finnes afrikanske gjenger, albanske, tyrkiske, kurdere. Sverige har blitt en stor narkotikahandel, for hele Skandinavia. Og våpen. Mange som kommer utenfra for å handle, tilfører også penger til denne industrien. Det er jo toppskjiktet.

Man har glemt de 6 åringene som nå skal begynne på skolen. Det blir bare flere og flere, og dette kommer til å sprekke. Jeg har begynt å tenke på å flytte til Afrika. Det er tryggere der. Min sønn på 9 år og han sa til meg: – Hvorfor er det farligere i Hesselby, Sverige enn i Nairobi enn her? Jeg tror at det er for sent, at løpet er kjørt. At i løpet av tyve år har vi åpen krig i gatene i Stockholm.

For øvrig kan undertegnede anbefale Nairobi. Det er en herlig by med firefeltsmotorveier over hele landet, en sterkt voksende industri, økende middelklasse, fantastisk klima, særdeles hyggelig og vennlig befolkning med nydelige villaer som utlendinger gjerne må kjøpe. De har restauranter som slår de norske langt ned i støvlene, med en aldeles fantastisk president som heter Kenyatta og safari som venter like utenfor døren.  Velkommen til Nairobi! 

 

 

Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Ett år siden Walid Al Kubaisi døde – Se Herland Report TV programmene der han utdyper sin ideologi, her “Koranen om læremesteren Jesus”

Da forfatter, filmskaper og fritenker, Walid al-Kubaisi gikk bort, var det få som visste at …

Sharam Alghasi med Ren løgn om Herland Report i Dagbladet Hanne Nabintu

Sharam Alghasi med ren løgn om oss i Dagbladet, Hanne Nabintu

  Herland Report: Sharam Alghasi med ren løgn om Herland Report: Det er ikke ofte …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close