Home » Current Affairs » Gay Pride Hedonisme promoteres som livsform, Trond Ali Linstad
Gay Pride Hedonisme promoteres

Gay Pride Hedonisme promoteres som livsform, Trond Ali Linstad

Share it!

 

Herland Report: I land som Norge er kritikk mot de som betegner seg som homofile – rundt 1 % av befolkningen – så godt som forbudt.

Som kjent viste den omfattende SSB undersøkelsen noen år tilbake at rundt 1 % sier at de er homofile. Rundt 1.2 % oppga at de var bifile.

1,2 prosent av befolkningen i alderen 16 år og over identifiserer seg selv som homofil, lesbisk eller bifil. Noen flere, 1,8 prosent, svarte at de føler tiltrekning til samme eller begge kjønn.

Uretten ved at en gruppe får egne parader, mens andre minoriteter forkastes og ikke hylles i parader på samme måte, er et tema som nesten ikke ta opp uten at man straks blir stemplet som homofob, rasist, intolerant og illiberal.

Den muslimske legen, Trond Ali Linstad skriver: Vi kan ha forskjellige seksuelle legninger, og som en dypere side ved oss skal det respekteres.

Gay Pride Hedonisme promoteres
Gay Pride Hedonisme promoteres.

Men uttrykksformer for legningen kan og bør diskuteres, om det gjelder heterofile, homofile, transer eller andre.

Vi gjør feil om vi glemmer det.

Seksualliv og ytringer er knyttet til moral, det gjelder oss alle. Oslo Pride legger moral til side, seksualitet alene er i fokus.

Det er ikke bra for den ene eller den andre, og ikke for samfunnet. Moral er som generell regel, viktig å holde i hevd. Oslo Pride undergraver moral. Forfall blir følgen, skriver muslimsk lege og leder for Urtehagen Stiftelse i Oslo, Trond Ali Linstad.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Gay Pride Hedonisme promoteres
Gay Pride Hedonisme promoteres.
Å respektere legning er ikke det samme som å bifalle hemningsløs hedonisme som veien til lykke. Men hvor er den offentlige debatten? Den er forbudt i Norge. 

Trond Ali Linstad, Gay Pride fyller Oslo med hedonisme: «Gay pride» er engelsk og betyr «homofil stolthet». Homofile og andre «skeive», som det heter, skal være «stolte» over sin seksuelle legning og sine seksuelle uttrykk.

Men «skeive», kan en spørre – i forhold til hva? Jo, til den allment godtatte og erkjente seksuell legning og norm, som de fleste vil si er det normale.

«Skeive» blir ved dette et avvik. Det kan noteres. Noe i liv er «naturlig – det som i samsvarer med naturlige prosesser. Og noe er «avvik» – i forhold til naturens innbakte lover. Mann og kvinne er naturens «familie» – det er det naturlige. Annet blir «unaturlig»; avvik. Slik er det med seksualitet, og seksuelle ytringer, også.

Legning

Noen kan ha en avvikende «legning». Det skal godtas og respekteres! Mennesker kan være forskjellige på mange områder. Vi framstår som de mennesker vi «er». Vi skal forholde oss på beste vis til hverandre. Utvise respekt og forståelse Men må også kunne ha en mening om «avvik», uten å fordømme de mennesker som det gjelder.

Gay Pride Hedonisme promoteres
Gay Pride Hedonisme promoteres.

«Gay Pride fyller Oslo med hedonisme»

Rundt en homofil eller homoseksuell «legning» blir det bygget en kultur – en slags «gay» kultur. Den bør være gjenstand for kritikk. Seksualitet er dominerende i den kulturen. Halvnakne kropper eksponeres – det skal være spennende og «frigjørende».  Gjerne utkledde kropper, med fremhevet seksualitet og sex. Det meste ved «gay pride» dreier seg om det. Moral og holdninger kan synes fremmed.

«Liberal kjærlighet»

«Liberal kjærlighet» lyder en parole. Men «kjærlighet» går mest på sex. Sex står sterkt i «gay» tenkningen; «liberal sex» er viktig element.

Gratis kondomer

«Gay Pride Parade» arrangeres i mange land. Vi ble ikke overasket da vi i Aftenposten 30.06.18 kunne lese at en kondomprodusent som «hovedsponsor» til et «Gay Pride» arrangement delte ut gratis kondomer i paraden.

Moral og holdninger

Moral og holdninger er ikke uviktig; det gjelder uansett legning. Og bør ikke forringes ved «liberale» varianter. Slik det synes å være i en «gay» kultur, som det er riktig å være negativ til.

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:

Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!
Herland Report Newsletter  banner

Check Also

Intervju Trond Ali Linstad: Jesus er et stort forbilde som vi bør følge – Herland Report

Share it!Det var en stor glede å samtale med muslimsk lege, Trond Ali Linstad på …

Herland Report TV program med Dr. Trond Ali Linstad: Hva er egentlig islam? Hvorfor demoniseres både kristne og muslimer?

Share it!Nytt Herland Report TV program med Dr. Trond Ali Linstad, om demoniseringen av kristne …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close