Home » Cultural Analysis » Gay Pride: Hemningsløs seksualisert hedonisme, umoral og forfall promoteres til alle homofile som ønsket livsform, Trond Ali Linstad, Herland Report
Hanne Nabintu Herland Nye Babylon

Gay Pride: Hemningsløs seksualisert hedonisme, umoral og forfall promoteres til alle homofile som ønsket livsform, Trond Ali Linstad, Herland Report

Share the article

Vi kan ha forskjellige seksuelle legninger, og som en dypere side ved oss skal det respekteres. Men uttrykksformer for legningen kan og bør diskuteres, om det gjelder heterofile, homofile, transer eller andre. Vi gjør feil om vi glemmer det.

Seksualliv og ytringer er knyttet til moral, det gjelder oss alle. Oslo Pride legger moral til side, seksualitet alene er i fokus.

Det er ikke bra for den ene eller den andre, og ikke for samfunnet. Moral er som generell regel, viktig å holde i hevd. Oslo Pride undergraver moral. Forfall blir følgen, skriver muslimsk lege og leder for Urtehagen Stiftelse i Oslo, Trond Ali Linstad.

LES OGSÅ: Pride uken har blitt grovhedonistisk dildoparade, men hvor er paradene for andre minoriteter? Er det bare homofile som skal feires? Herland Report.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Å respektere legning er ikke det samme som å bifalle hemningsløs hedonisme som veien til lykke. Men hvor er den offentlige debatten? Den er forbudt i Norge. 

Share the article

Check Also

Transgenderism Shutterstock Herland Report

Shocking: Rich White Business Men control the Transgender market and make millions

Share the article The Transgender market is funded by exceedingly rich, white men (and women) …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com